یادداشت ماه آسمان 🇮🇷
1404/5/13
خب اجازه بدین اول با یه کمی پز دادن شروع کنم، چون نه تنها قاتل رو حدس زدم بلکه هویتش رو هم درست شناسایی کردم. داخل پرانتز(به جای پز دادن اولین چیز شو اف به ذهنم رسید و هر چی فکر کردم معادل براش یادم نیومد، رفتم زدم تو لغتنامه، شرم بر من... صاحب نظر میفرماید مغرور نشو ، آبروت نره...)پایان داخل پرانتز. خب میگفتم که بله قاتل رو حدس زدم، البته نه از همون اول، ولی وقتی شواهد رو چیدم کنار هم به کس دیگهای نمیشد فکر کرد، البته من نمیدونستم زخم و رز و گل و اینا چه ربطی به قتل داره ولی قاتل مسلما همین فرد مورد نظر بوده. روایت داستان دو بخشه، از زمان شروع ماجرا تا دادگاه و بعد از دادگاه و تحقیقات پوآرو. پرداخت هر دو بهش هم خوبه، شخصیت ها هم معمولی بودن، البته دکتر لرد رو دوست داشتم. قطعا از اثار درخشان کریستی نیست،مثلا کتاب قضیهی نامهها عاشقانه یا چرا از ایوانز نخواستند برام جذاب تر بود، اما این حل معما خیلی من رو سر کیف آورد.... با احترام به دوست ندارن کریستی درود بر آگاتا کریستی، ملکهی جنایت(و معما)
1404/5/14
تازه دیدم این کتابی بود که برا باشگاه پیشنهاد داده بودم، خداروشکر که به نظرتون خوب بوده😅 بعد از چرا از ایوانز نخواستند خیلی تو ذوقم خورد، انگار خودم فقط دوستش داشتم.
1404/5/14
به نظرم معمای جذابی داشت،میشد حلش کرد. ایوانز اتفاقا شخصیت های با نمکی داشت و متفاوت بود.
1404/5/29
پس من کی به این نقطه میرسم که بتونم قاتل رو درست حدس بزنم؟؟ 😭😭😭 من حدس اولیه پوآرو رو داشتم که آخر کتاب این حدس رد میشه. خلاصه که هنوز هم قاتلهای کریستی منو غافلگیر میکنند!! 😅😅
1404/5/29
بلاخره اتفاق میوفته... اما بگم یک در هزاره، فکر نکنم برای خودمم دیگه رخ بده..😂 واقعا کریستی همیشه غافلگیرت میکنه..
1404/5/31
من که توی بعضی داستان ها گیر میدم به یه نقش ( مثلا نقش پدر) و بعدش میبینم قاتل به ظاهر معصوم ترین و عادی ترین نقش داستان بوده...
1404/5/31
داستان های کریستی همین جوریه، نامحتمل ترین شخصیت را باید انتخاب کنی.... خیلی هم حال روانشناس ها رونگیری، چون یه کارت نمیاد...
1404/5/31
داستان های کریستی رو نمیگم، ولی کلاً وقتی کتاب جنایی میخونم اینجوریه کلاً قاتل رو اشتباه حدس میزنم🤣 @moonshine
ماه آسمان 🇮🇷
1404/5/13