یادداشت انسانی در جستجوی معنا؛

هشدار، این
        هشدار، این فقط یه کتاب فانتزی و عاشقانه نیست!
این کتاب رگه‌های قوی و جالبی از سیاست و خاورمیانه رو هم در خودش جای داده و تقابل سلطان یک کشور و فرزندش که دست به طغیان زده و باور داره باید حکومت عوض بشه رو نشون میده.
تا جلد قبل باور داشتم شاهزاده‌ی یاغی بر حقه و انقلاب راهه درستیه ، ولی این جلد بهم ثابت کرد که با زاویه دید متفاوت میشه برداشت دیگه‌ای داشت و نشون داد سلطان از همه‌چیزش زد تا این کشور سره پا بمونه ، حتی پدر ، برادر و فرزندانش!
اگر  از من بپرسین بنظرت کدوم شخصیت وطن پرست تره و بیابون میراجی رو میپرسته من بدون  شک میگم سلطان عمان ، چون از همه چیزش زد و کشور رو خواست نگهداره حتی بوسیله‌ی همکاری با گالان‌ها ، اما شاهزاده‌ی یاغی احمد ، حاضر نمیشه حتی خواهرش دلیله به کمکه بقیه بره تا مبادا آسیبی ببینه . این نشون میده احمد از دیگران مایه میزاره تا چیزی رو بسازه و به قدرت برسه  ، اما سلطان عمان اولین نفری که فدا میکنه خودش و خانوادشه !
ولی در هر صورت احمد مناسبت ترین گزینه‌ست چون خشونت و عطوفت رو به توازن میتونه برسونه!
و نمیدونم چطوری میشه نشون داد هم یه شخص درست باشه هم نباشه ، اما هر طوری هست نویسنده توی نشون دادنش بسیار عالی عمل کرده و من واقعا ستایشش میکنم.
خیلی خیلی خیلی خفن تموم شد و بند های اخرش بینظیر و حماسی بودننن:))))
یکی از بهترین کتاب‌هاییه که تا به حال خوندم و جزو معدود کتابایی که خریدمش، و واقعا متشکرم از پیجی که توی  روبیکا معرفی کرد این کتاب رو .
و واقعا دلم نمیخواد تموم بشه مجموعه ، چون موقع خوندن اونقدر لذت بردم که گذر زمان رو نمیشد حس کرد.