یادداشت autumngirl
18 ساعت پیش
چرا آخرش ... 🥲💔 نارضایتیم از دو فصل آخر باعث نمیشه به ۲۹ فصل دیگه خیانت بکنم و تعریفی که لایقش هستن رو ازشون دریغ بکنم ... من این کتاب رو بدون هیچ پسزمینه ای شروع کردم و اصلا نمیدونستم داستان راجب چی هست یا چه حال و هوایی داره و به محض شروع بهش علاقهمند شدم یکی از زیبایی های این کتاب توصیف های نویسنده از طبیعت توپچنار و تشبیه ها و استعاره ها برای توصیف حال شخصیت هاست ، من واقعا از نویسندگی خانم شاهحسینی لذت بردم ، خیلی خوب خواننده رو به فضای داستان میبره راجب داستان باید بگم که همونطور که اول کتاب در یادداشت نویسنده اومده تا حدودی از زندگی خانم فرزانه صالح آبادی گرفته شده و داستان بسیار آموزنده ، تاثیرگذاریه من با این داستان لبخند و گریه داشتم و این چند روز همراه فرزانه با مردم پرتلاش و با محبت توپچنار زندگی کردم (: بی شک دلم برای دل پاک و صاف و مهربان هیبتالله ، شیطنت و بیپروایی غنچهگل ، مهربانی بیمنت فرزانه ، دل جوان و پر شکوفه گلبوته ، نون گرم ننهنقل ، دل عاشق خدیجه و گلدان شمعدانی روی طاقچه کلاس تنگ میشه (: البته که از سلیمه و لیلا و نرگس و امیدعلی و بهارعلی و آقای معلم هم نمیشه چیزی نگفت ... خلاصه بعد از خوندن کتاب های نخوندم حتما دوباره بهش سری میزنم ♡ بهار ۱۴۰۴ 🌱