یادداشت milad farhadi
1402/10/17
اول که کتاب را خریدم مطمئن بودم که یک کتاب جنایی معمولی با محوریت به قتل رسیدن شخصی به نان راجر آکروید که یا به دست پسر یا همسر و یا دختر خود به قتل رسیده اما اشتباه میکردم این کتاب فراتر از حد تصور من بود شما اوایل کتاب از زبان دکتر دهکده داستان رو میخوانید وصف بی نظیری که از دهکده دارد به زیبایی تصویر یک دهکده اصیل انگلیسی را در ذهن میسازد اما همه چیز با آمدن یک فرد خارجی برای استراحت و بازنشستگی به دهکده همه چیز را تغیر میدهد بی شک شما هم مثل من اوایل فکر کردید که قتل راجر آکروید با دست یکی از خانم های خانه انجام شده بود اما تا داستان تا آخر نخوانده بودم همچنان بر این باور بودم که توسط برادرزاده خود به قتل رسیده چون سود بزرگی از ارثی که به او میرسید بدست می آورد اما در پایان داستان که پوآرو مثل همیشه همه را جمع میکند و قاتل را رسوا میکند تا چند دقیقه مات مبهوت به صفحه کتاب خیره مانده بودم و تمامی داستان را در سرم مرور میگردم با خودم میگفتم چطورر چطور متوجه قاتل نشدم چطور نفهمیدم که مظلوم ترین فرد داستان قاتل است به نظر من داستان بسیار جالبی بود مخصوصا که در پایان داستان که شما تمامی شک هایتان رو جمع میکنید(اگر مثل من اول حدس میزنید بعد کتاب رو میخوانید)و منتظر این هستید که پوآرو قاتل مورد نظر شمارا معرفی کند اما نه... به شما پیشنهاد میکنم حتما این کتاب رو در لیست کتاب هایی که قرار است بخوانید قرار دهید چون بعد از خوندن این کتاب شاید هیچ کتاب جنایی و معمایی و یا حتی دیگر آثار کریستی شمارا راضی نکند
1402/10/17
همیشه تو داستانای آگاتا کریستی مظلوم ترین شخص قاتله اگه شبح مرگ بر فراز نیل رو نخوندین اونو هم بخونین اونم شوکه کننده اس
1402/10/17
یکی از متفاوت ترین کتاب های کریستی،جذاب ،پر کشش با پایانی منحصر به فرد.واقعا خوندنش به من چسبید.مثل شما
milad farhadi