یادداشت فرشته سجادی فر
1402/12/13
3.7
بسم الله الرحمن الرحیم به عنوان مشاور وقتی میخوام به دانشآموزان در معرض خطر یا آسیب دیدهم زجرکششدن رو توضیح بدم از این مثال استفاده میکنم _ اگه من یه ماهیگیر باشم، روینوک چوب ماهیگیریم طعمه میزارم و منتظر میمونم، وقتی ماهی رو گرفتم اونو توی یه سطل کوچیک پرت میکنم تا برای ذرهی نفس و زندگی تقلا کنه، بعد ممکنه چندبار بیارمش بیرون تا از صیدی که کردم لذت ببرم و پز بدم، من اینکارو مدام تکرار میکنم تا وقتی که اون ماهی ذره ذره درد بکشه و بمیره. هی بهش امید میدم،اما امید رو ازش می دزدم و گیجش میکنم و بعد از بین میبرمش. این کتاب دقیقا همین بود ، بی کم و کاست و حتی بیشتر از اون. نویسنده هم شخصیت اصلی داستان رو که خودش باشه زجرکش کرد هم منو🙄 خدا ازش نگذره. اره دوستان، هی من حدس کیزدم ،میگفتم این دیگه اخرشه، دیگه رو دست نمیخورم بعد شترق یه معما می کوبید تو صورتم😒 همه چی جلو چشمم بود اما نمی دیدم، از فن ( بهترین جا برای پنهون کردن یه درخت خوده جنگله) استفاده کرده بود. تا لحظه آخرم گیج نگهم داشت . حالا میدونید جالب چیه؟ تمام مدارک رو داد کف دستم، هی ریز ریز به خوردم دادشون تا وقتی که اینقدر پر شدم و نتونستم از هم تفکیکشون کنم و آخر سر بوووووم🤯 بعدش نویسنده چقدر ظاهر بین بود،یه حوری بلوری خورد به چشمش دل و ایمونش رو برد حراج کرد تو جمعه بازار . آخه مرد یکم مقاومت به خرج بده🙄😒 پن¹: پنج ستاره رو با غیض امیخته با لذت کسی که رودست خورده میدم😒 پن²:ترجمه خیلی خوب بود،همچنان چترنک تو عشق تیم مایی🫶 پن³:اوایل کتاب گفته شد که این داستان واقعیه، از طرفی نمیخوام باور کنم اما از طرف دیگه میگم نه، ببین امکانش هستا، خلاصه انشالله که خیره. پن⁴:دوز جنایت در این کتاب کمتر بود، دل کسی از جنایتا بهم نمیخوره اما یکم مفسده داشت خوبیت نداره ( هرچند با ظرافت نوشته و ترجمه شده بود) ولی بازم خوبیت نداره،عیبه😒 پن⁵: اگه چیزی یادم اومد بهش اضافه میکنم
1402/12/13
تحلیلا یکی از یکی عالی تر و دقیق تر و طناز تر براوو🔥خلاصه که کتابا رو خونده نخونده تحلیلاتو دنبال میکنم😂
1402/12/14
فرشته چطور شده داری همه این کتابا رو پشت هم میخونی؟ از این جهت که جلداشون شبیه همه 😅 عکسی هم که گذاشتی خیلی نازه :)
1402/12/14
دیروز توی مدزسه بیکار بودم🙄ینی اولین باره دفترم خالیه😂 رفتم دیدم چی دارم اینا رو یافتم، دیگه بسم الله گفتم دوتا دیگه مونده هنوز
1403/2/24
آخرش قاتل کی بوووووددددد؟ شما فهمیدید؟ شوندی اوعه لعنتی کی بوددد😂😭 -مطمئن نیستم اسمش اینطوری نوشته بشه ولی خب..'
فرشته سجادی فر