یادداشت نرگس🐚

🕋 مردم، خدا مراقب ماست.
جز خیر ما ندید و نخواست.
آری خدا که در همه جاست،
از شر دشمنان چه هراس؟
تنها حساب بر نظر و الطاف کردگار کنید.

🕋 ۵ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳. روزی که بعد از بارها ناکامی تصمیم گرفتم هر روز ۱ یا ۲ صفحه قرآن بخوانم. با حال بد، خسته از خودم و دنیا، فقط شروع کردم. شروع به یک دور قرائت کامل قرآن. برایم مهم نبود که احتمال شکستن این زنجیره بالاست. مهم نبود اگر افراطیان عیب‌جو، شروع دیرهنگامم (در ۲۱سالگی) را تمسخر می‌کردند. مهم نبود اگر متعصبان متجدد، صفاتی که شایسته خودشان است را به من نسبت می‌دادند. من دلشکسته بودم و فقط می‌خواستم شروع کنم.

🕋 فرقی نمی‌کند چند سال دارید. اهداف بلند مدت خودتان را خرد کنید و فقط شروع کنید به خواندن کلام وحی و تفکر در آن. شده روزی نصف صفحه. قرائت روزانه قرآن، شروع خوبی برای ورود به فهم فلسفه هستی و تفکر عمیق است. شروعی برای خودسازی و خلق عادت. شروعی برای فهم آنچه باید فهمید. شروعی برای پرسش‌های بیشمار. شروعی برای درک آن عشقی که در اشعار عرفا جلوه‌گر است...

🕋 این بار فقط معنی خواندم. نیاز داشتم با زبان مادری، با خداوند صحبت کنم. جالب اینکه حین قرائتم متوجه شدم بالای ۱۵ سوره وجود دارد که تابحال آنها را نخوانده بودم. راستش را بخواهید، اسم بعضی‌هایش را هم حتی نشنیده بودم.

🕋 این یادداشت نه از سر ریا و تکبر، بلکه دعوت‌نامه‌ای است برای تمام آنهایی که مثل من نیاز به یک هل برای شروع کردن دارند و مشتاق گفتگو با یک همدرد، برای همذات‌پنداری هستند.

🕋 دیگه عرضی نیست جز ذکر این نکته: قدم برداشتن از نقطه شروع تا پایان این مسیر، جز با لطف و کمک خداوند ممکن نبود. هذا من فضل ربی ♡

پ.ن: من این ترجمه خاص از قرآن را نخواندم. صرفا اتفاقی برای ثبت گزارش پیشرفت انتخابش کردم. قرائت را از طریق گزینه ختم شخصی اپلیکیشن حبل‌المتین پیش بردم.

خداقوت. ان‌شاءالله همیشه همراه و دوست قرآن باشیم توی همه مراحل زندگی مون ❤️

ان‌شاالله 🙏🌱

باید بگم گزارش پیشرفت های که شما و یکی دیگه از کاربران میذاشتید،باعث شد منم دلم بخواد یکبار معانی قران رو بخونم 😊چندوقتی میشه شروعش کردم و خیلی خوشحالم و دعا کنید منم بتونم این وعده رو به سرانجام برسونم🥲
در رابطه با این ترجمه هم باید بگم برای نوجوان ها هدیه بسیارعالیه👌 اما اپ رایگانش هم وجود داره میتونید ی نگاهی هم بهش بندازید (اسمش ترجمه خواندنی).

ان‌شاالله که خود خدا تو این مسير همسفر و همراهتون باشه 😊🌱
ممنون از معرفی ترجمه🙏

به دعای خیرتون ان شاءالله 💚
@Narges_infj

قبول باشه عزیزدل🥹😍
 چیزی که نوشتی خیلی حس خوب داشت  و امیدبخش بود :))))

1404/5/27

🤗🌱