یادداشت آقایِ چِ

آقایِ چِ

امان از تسلط نویسنده بر کلمات.. فقط کافی است چند صفحه مطالعه شود تا مجذوب کلمه به کلمه ی کتاب شوید..
به شکل اعجاب انگیزی کلمات از پی هم می‌آیند و به راستی ریشه می‌زنند بر ذهن آدمی و سرو می‌شوند در آسمان خیال..
قلم متفاوت نویسنده و قصه ای که در مقابل می‌نشینیم به حدی زیبا و جذاب است که به راستی گمان نمی‌بری بر آسمان خیال نوشته شده...
کاش این قصه هیچوقت به اتمام نمی‌رسید و خوشحالم که لحظاتی در این رویا، لبخند زده و گاهی اشک ریخته ام.
زیباترین قصه ی این سال های عمرم بود که خوانده ام، کتاب خط داستانی پیوسته و شخصیت های در مسیر زمان و مکان عیان ندارد، داستان فصل بندی ندارد، فقط وارد میشوی، چشم می بندی و غرق میشوی..
به راستی نویسنده حق داشت برای 150 صفحه، 6 سال زمان بگذارد..
حیف است حتا در مورد داستان سخن بگویم..
اگر زمان برایتان مهم است، اگه قصه برایتان مهم است، با هر نگاهی که دارید، بخوانید و معنای لذت تمام و کتابی تمام عیار را تجربه کنید.

1.0k

مرضیه‌بانو

قصد داشتم بخونم. با تعریف شما مصر شدم به خوندنش.

حتما حتما :-)
مطمئن هستم ازش لذت خواهید برد و تا سال ها یکی از کتب مورد علاقتون خواهد بود :-)

🙏🏻☘️📚☕️ ممنونم
@MrChe1996

h.boodaghi

h.boodaghi

منم قصد دارم بخونم...در حال حاضر کتاب ملکان عذاب از این نویسنده رو می خونم که خیلی جالبه و تو نظراتش خوندم که اسفار کاتبان خیلی بهتر از ملکان عذابه....

آقایِ چِ

ویران کنندست قلم نویسنده تو این کتاب، جوری که باور نمی‌کنید فقط یک نفر این کتاب رو نوشته :-)