یادداشت منصوره مصطفی زاده
کتابی در مدح خودکشی!!! این کتاب اصلا کتاب کودک نیست. نمیدانم چرا ناشر آن را در بخش کودک خود گذاشته. مگر هر کتابی که تصویر دارد، برای کودک است؟! شخصیت اصلی این کتاب، در فضایی تیره و سرد زندگی پر از مشقت و یکنواختی و سختیاش را ادامه میدهد، تا جایی که سرانجام به پشتبام میرود و خودش را میاندازد و... رها میشود! پرواز میکند و آزاد میشود!! خودتان بگویید؛ این اگر در مدح خودکشی نیست، چیست؟! و اصولا چرا کتابی که چنین بیپروا و بینقاب از چنین عاقبت هولناکی مجسمه رهایی و خوشبختی میسازد، اجازه انتشار داشته باشد؟!
برای کودک شاید مناسب نباشه واقعا، ولی اصلا ربطی به خودکشی نداره. سیکادا خودش نینداخت از جایی پایین. اتفاقا از پیله و تن قبلی اومد بیرون و "پر زد" و رفت. سقوط نبود. پرواز کرد.
خب، این پلات توئیست اثر حساب میشه اگه باشه دیگه. رفت بپره، نپرید و پرواز کرد 🤯 @mserkani
خب سیکادا مگه استعاره ای از یه تیپ از آدما نیست؟ ما در تمام داستان بهمون اطلاعات داده میشه اینا چه جور آدمایین. آدمایی که تحقیر میشن در حالی که کارشونو درست انجام میدن و بی آزارن و... یعنی هر حرکت سیکادا ما به ازای انسانی داره. حالا به من بگو بما به ازای انسانی از پیله خارج شدن و پرواز چیه؟ @sah.hashemi04
مهدی سرکانی