یادداشت ☆nika☆
1404/4/31

کتاب زیبایی بود⭐️ چیزی که متوجه شدم این بود که در طول داستان خیلی ذوق زده و هیجانی شدم و نمیدونم که این طبیعیه یا نه! در واقع خیلی از درون واکنش نشون دادم ، که چیزی که برام مبهمه اینه که واقعا تا این حد زیبا و شگفت انگیز بود یا من جوگیر شدم؟🥸 راستش تصاویری که از داستان توی ذهنم داشتم بی تاثیر نبود ! و وقتی توی اینترنت اسم فیلمشو جست و جو کردم فهمیدم تمام تصوراتم درست بود🥲 البته اینکه زیاد این مدل رمان هارو نمیخونم هم بی تاثیر نیست! اگه نگاهی به لیست کتابهایی که خوندم بندازید میبینید که کتابهای خیلی کوتاه و بچگانه زیاده چون گاهی اوقات از بیکاری و بیحوصلگی سراغ کتابهای کوتاهی میرم که کودک درونمو سرپا نگه داره یا شاید.... اما از حالا میخوام کتابهای این تایپی بیشتر بخونم🙂 منظورم کتابهایی درباره بیماری یا عاشقانه نیست... منظورم کتابهاییه که امتیازاتش بالاعه و کتابهایی که توی لیست <خواهم خواند> دارم درباره ی کتاب بگم : راستش حرف خاصی برای وصفش ندارم🫠 زیبا و تاثیر گذار بود تمام تلاشمو کردم که توی بعضی بخش ها گریه نکنم اما نشد🥲 کاش یه کم ادامه می داشت یا فصل دویی وجود داشت:))) سوالایی توی ذهنمه که مبهمه ... به هرحال پیشنهادش میکنم 🌿☁️
☆nika☆
43 دقیقه پیش