یادداشت نبات

نبات

نبات

چرا همه عاشق این کتابن ولی من نه؟میگن این کتاب شاهکاره و...نمی دونم ترجمه ای خوندم ازش قوی نبود،یا انتظار بیشتری از یه نویسنده خارجی داشتم یا زیاد تو بحر کلمات نرفتم ،
این کتاب داستان پیچیده ای نداشت اما یه سری حرف های که بین افراد رد و بدل میشد،گیجم میکرد،مجبور بودم برگردم و دوباره بخونم و این کار دو سه بار تکرار شد(البته اینکه حضور ذهن هم نداشتم رو نمیشه نادیده گرفت😅)
حرف های شخصیت اصلی جای تأمل داشت و حتی میتونم درکشون کنم اما داستان داستان ساده ای بود ،نمیگم اصلا جذبم نکرد ،چرا از صفحه پنجاه به بعد که به داستان اصلی رسید جذبم کرد ولی این جذب کردن با دل و جون نبود که مجبور بشم زندگیمو ول کنم این کتابو بگیریم،انگار بخوای ببینی بعدش چی میشه و بخوای کتاب رو هم تموم کنی
در کل زیاد از این کتاب خوشم نیومد

Samira Words

Samira Words

درسته. قبول دارم که بعضی‌ها یکم در توصیف این کتاب بزرگنمایی می‌کنن، ولی به‌نظرم با توجه به حجم کم و کوتاهی که داره خیلی نمی‌تونست داستان خیلی گسترده و پر جزییاتی داشته باشه.
البته سلیقه ها هم متفاوته و نظرتون هم خیلی محترمه.🤍

Fati  Hassanpour

Fati Hassanpour

منم همچین حسی داشتم
فکر کنم تعاریف بقیه باعث شد خیلی انتظارمون بالا بره
رویای یک مرد مضحک بنظرم به مراتب خفن تر بود با اینکه احتمالا  کمتر شناخته شده باشه

Fafa

Fafa

موافقم باهاتون
من به شخصه اگه زیاد تعریف نشنیده بودم، با خودم میگفتم این یه کتاب خوب و معمولیه ولی انتظار بیشتری داشتم.

Neo

Neo

منم همینطور بودم. نمی دونم چرا برای شما اینطور بود ولی ذهنم شلوغ بود و کلا هیچ کتابی رو ننی فهنیدم مخصوصا این کتاب. ولی بعد ها خوندم و خوشم اومد