یادداشت Satoru
1404/1/16

✨ قلعهی تنها: قلعهای که جایی دور از دیگران واقع شده است. این جمله در ابتدای کتاب میتونه اشاره به شخصیتهای کتاب هم داشته باشه، نوجوانهای تنهایی که دور از دیگران بودن و تنها بودن ... تا اینکه یک روز آینه اتاقشون میدرخشه و وارد قلعه میشن و دیگه تنها نبودن و همدیگرو پیدا کردن ملکه گرگی که اونا رو به قلعه دعوت کرده بود بهشون گفت تا ۳۰ مارس سال جاری باید دنبال کلید اتاق آرزوها بگردن، کلیدی که فقط آرزوی تنها یکی از اونا رو برآورده میکنه! و اگر نتونستن کلید رو پیدا کنن بدون بدست آوردن آرزویی قلعه بسته میشه اما همه چی به این سادگی پیش نمیره و اتفاقات زیادی این بین میافته که داستانو جذاب کردن ✨ اول از همه بگم واقعا داستان قشنگی بود و عمیقا لذت بردم از خوندنش و ۴۰۰ صفحه تو دو روز خوندم 💫 به شدت روایت جذابی داشت و امان از پلات توییست محشرش طوری که همه نشانهها رو از اول چیده بود کنار هم تا به اینجا برسه... 💫 شخصیت سوبارو رو از اول دوست داشتم و همچنین ریون عزیزم اما واقعا همه رو دوست داشتم نمیتونم بگم ماسامونه، کوکورو، فوکا، آکی، ریون، سوبارو و اورشینو و حتی ملکه گرگی و میو... شخصیت پردازی نویسنده واقعا خوب بود و لایق پرفروش شدن بود 💫 هم سوبارو هم آکی به قولشون وفا کردن و پای حرفشون موندن:) از آکی هم که بنظر من میتونیم مهمترین کرکتر یاد کنیم واقعا وقتی کتابو تموم کنید متوجه تاثیر مهمش میشید البته نمیشه از تاثیر کوکورو روی آکی هم بگذریم... 💫 دوستی و رابطه ماسامونه و سوبارو واقعا زیبا و به یاد ماندنی بود به معنای واقعی کلمه... 💫 اسم فری اسکولی که میرفتن اسمش کوکورو نو کیوشیتسو بود به معنای مدرسهای برای قلبها و کوکورو گفت اینجوری نیست که مادرش این اسمو گذاشته باشه روش تا بیاد به این مدرسه، ولی بنظر من اون واقعا به دنیا اومده بود که با آدمای اونجا آشنا بشه:) ✨ جاهایی از کتاب ممکنه شما رو یاد انیمه Your name یا Howl's Moving Castle بندازه و بخش شوکه کننده داستان احتمالا شما رو یاد انیمه دیگهای بندازه که بگذریم چون اسپویل میشه ✨ از این اثر یه انیمه سینمایی هم ساخته شده ( تصویر یادداشت) که واقعا صرفا دیدن خودشو به تنهایی پیشنهاد نمیکنم چون خب طبیعتا کتاب ۴۰۰ صفحهای تبدیل به دو ساعت بشه حتما حذفیات داره بخوام بگم کلیات و یکی دو مورد جزئی که تو کتاب نمیشد اونجوری نشون داد رو خوب به تصویر کشیده بود اما نسبت به کتاب میشه گفت تقریبا اصلا به رابطه محکمی که بینشون برقرار شده بود اشاره نکرده بود و بیشتر به ماجرای مربوط به کلید و اتاق آرزو پرداخته بود که خب بهترین بخش داستان همین دوستی و قولهایی بود که بهم دادن و نشون دادن اون قولها بدون نشون دادن اون دوستی عمیق خالی از لطف بنظر میرسه برای همین میگم حتما کتاب رو بخونید و بعد انیمه رو ببینید انیمه آرت استایل و طراحی خوبی برای شخصیتا داشت و اورشینو خیلی گوگولی بود تو انیمه😭 ✨ احساس میکنم هر چقدر بگم کفایت نمیکنه. چه بریده کتابهایی که گذاشتم چه این یادداشت و زیبایی این کتابو نمیرسونه، فقط با خوندن کتابه که میتونید لذت ببرید بهتون قول میدم از خوندنش پشیمون نمیشید و شما هم مثل من نمیتونید زمین بذاریدش و با سرعت بالا تمومش میکنید و بعد تموم کردنش حتی دوباره میرید صفحات قبل رو میخونید و به نشانههایی که نویسنده گذاشته بود پیش خودتون اشاره میکنید و با خودتون از خوب بودن کتابی که خوندین میگین و تبدیل میشه به یکی از بهترین و مورد علاقهترین کتابهایی که خوندین ✨ در یک جمله یکی از بهترین کتابایی بود که به آسیبهای دوره نوجوانی و زیبایی دوستی پرداخته بود
Satoru
1404/1/17