یادداشت سیده زهرا رضایی

دست پنهان
        تصمیم گرفتم از آگاتا کریستی بیشتر بخونم.
شاید به‌خاطر اون بُعد کنجکاو و جست و جوگر وجودیم. شاید هم از لج تشخیص اشتباهم تا آخرین ورق‌های کتاب.  وقتی بیست صفحه به اتمام کتاب با قاطعیت می‌گفتم قاتل کیه و بعد فهمیدم صد درصد مسیر اشتباهی رفتم.
آگاتا کریستی ساده می‌نویسه. اما نمی‌شه ساده حدس زد که قاتل کیه و اینه که جذاب و یقینا حرص درآوره.
از آگاتا کریستی بیشتر می‌خونم چون نمی‌تونم بپذیرم اون فکر که من یه کارآگاه مارپلِ فطری و یه پواروی‌ بالقوه هستم فقط یه شعار لفظی بوده." خلبجیسفسحفسعح:/"
حالا جدا از این کل‌کل‌ها، یه ذره از کتاب بگم؛
"جری" بعد از سقوط هواپیما حسابی له و لورده می‌شه به پیشنهاد دکترش برای استراحت  همراه خواهرش "جوآنا" می‌رن به یه روستای خوش آب و هوا و آروووم تا زودتر بهبود پیدا کنه. بر خلاف تصورشون اون روستای خوش آب و هوا همچین آروم هم نبود. اون‌ها بعد از ساکن شدن یه نامه اهانت آمیز دریافت می‌کنند. و بعد متوجه می‌شن این نامه‌ها برای خیلی‌ها رفته و اون‌ها اولین دریافت کننده نیستن. تا اینکه این نامه‌ها باعث خودکشی خانم سیمینگتون میشه و همچنین قتل....
حالا قاتل کیه؟ جریان نامه‌ها چیه؟ این جری این وسط چیکاره‌س؟ الله و اعلم

دیروز

منی که تا بحال جنایی نخوندم ولی خیلی علاقه دارم

پیشنهاد میدم که بخونید

درود
اگر اینقدر مشتاق خوندن آثار خانم کریستی هستید ... ما داریم  به همراه جمعی از علاقه مندان تو باشگاه ملکه ی جنایت تمامی آثار ایشون رو همخوانی میکنیم ، خوشحال میشیم شما هم تشریف بیارید😊🫶🏻

بسیار هم عالی
چطور عضو شم؟