یادداشت سیده زهرا رضایی
3.5
تصمیم گرفتم از آگاتا کریستی بیشتر بخونم. شاید بهخاطر اون بُعد کنجکاو و جست و جوگر وجودیم. شاید هم از لج تشخیص اشتباهم تا آخرین ورقهای کتاب. وقتی بیست صفحه به اتمام کتاب با قاطعیت میگفتم قاتل کیه و بعد فهمیدم صد درصد مسیر اشتباهی رفتم. آگاتا کریستی ساده مینویسه. اما نمیشه ساده حدس زد که قاتل کیه و اینه که جذاب و یقینا حرص درآوره. از آگاتا کریستی بیشتر میخونم چون نمیتونم بپذیرم اون فکر که من یه کارآگاه مارپلِ فطری و یه پواروی بالقوه هستم فقط یه شعار لفظی بوده." خلبجیسفسحفسعح:/" حالا جدا از این کلکلها، یه ذره از کتاب بگم؛ "جری" بعد از سقوط هواپیما حسابی له و لورده میشه به پیشنهاد دکترش برای استراحت همراه خواهرش "جوآنا" میرن به یه روستای خوش آب و هوا و آروووم تا زودتر بهبود پیدا کنه. بر خلاف تصورشون اون روستای خوش آب و هوا همچین آروم هم نبود. اونها بعد از ساکن شدن یه نامه اهانت آمیز دریافت میکنند. و بعد متوجه میشن این نامهها برای خیلیها رفته و اونها اولین دریافت کننده نیستن. تا اینکه این نامهها باعث خودکشی خانم سیمینگتون میشه و همچنین قتل.... حالا قاتل کیه؟ جریان نامهها چیه؟ این جری این وسط چیکارهس؟ الله و اعلم
دیروز
درود اگر اینقدر مشتاق خوندن آثار خانم کریستی هستید ... ما داریم به همراه جمعی از علاقه مندان تو باشگاه ملکه ی جنایت تمامی آثار ایشون رو همخوانی میکنیم ، خوشحال میشیم شما هم تشریف بیارید😊🫶🏻
سیده زهرا رضایی