یادداشت ریحانه معموری
1403/7/27
بهترین کتابی که در ۱۱ سال گذشته خواندم! سید موسی صدر،به معنای واقعی کلمه نابغه ی سیاسی-اجتماعی قرن ما بود (نمیدونم، شاید هنوز هم هست❤️🩹) و من اقرار میکنم ۱۱ سال توی سیستم اموزش و پروش بزرگ شدم اما هرگز امام موسی صدر رو نشناختم... مطمئنم کسی که برای ما برنامه آموزشی تالیف میکنه هم نمیشناسه عالیه! نه؟ نهایتا برای بستن دهن من و شما یه درس از فصل آخر ادبیات دهم رو اختصاص میدن به نوشته ی نزار قبانی درمورد ایشون ولی نه میگن امام موسی صدر ایرانی بوده، نه از احساس تکلیفش برای شیعیان لبنان میگه، نه از شرایط افتضاح اجتماعی شیعیان جنوب اون زمان میگه، نه از ربوده شدنش، نه از نبوغش توی مدیریت و رهبری نه هیچ چیز دیگه... شاید فکر کنین دبیر باید این چیزارو به دانش اموز بگه!!! منم فقط میتونم بگم آه از دبیر، آه از دبیر 💔🚶🏻♀️ کتاب به صورت روایت های کوتاه از بخش های مختلف زندگی ایشونه، خط زمانی منظمی داره و هیچ اضافه گوییای دیده نمیشه تنها نقطه ی ضعف کتاب حجم کمشه... کاش بیشتر بود🥺 کتاب رو به هرکسی که دلش از بیرحمی دنیا گرفته و میخواد یه مرد؛ یه بزرگمرد بشناسه توصیه میکنم.
1403/7/29
چه حس و حال آشنایی! من رو بردین به یک خاطره ، با این تفاوت که اولین بار با کتاب مردی برای همیشه ، امام موسی صدر رو شناختم و اول خواستم به اغراق و داستان نسبتش بدم ...اما بعد! ... این نام شد واقعی ترین انسانی که میشناسم...اگر بشناسمش! دو تا کتاب هفت روایت خصوصی و "عصایت را به میله های زندان بزن موسی"رو توصیه می کنم ...در ادامه این مسیر مطالعه کنی🩷💫...
1403/7/29
اتفاقا منم تو دبستانی به اسم بنت الهدی صدر درس خوندم و از بچگی تا کلاس ششم هر وقت می پرسیم کیه این خانم میگفتن یه شهیده؛ منم میگفتن خب؟ چی کار کرده ؟معلم ها و ناظرم ها هم می گفتن چیکار داری به این چیزا شما اگر کنجکاوید درس مدرسه تون رو بخونید ..
1403/7/29
امام موسی صدر برای من نمونه مجسم دینداریه. شهید سید حسن نصرالله تعریف می کردن که رویایی در باره امام موسی صدر دیدن و وقتی از یک بزرگی تعبیر اون رو جویا شدن گفته که این مرد شهید شده و در بیابان گمنام دفن شده.