یادداشت فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸

قبل از خون
        قبل از خوندن این کتاب عمرا فکرشو نمی‌کردم که سندرسون در ادامه سه گانه عصر اول یه داستان گانگستری نوشته باشه ولی هیچ چیز از سندرسون بعید نیست
شوک اول تو همون سرآغاز کتاب وارد شد جایی که برای اولین بار از خلاقیت سندرسون ناراحت شدم
سندرسون بالاخره موفق شد حس غم رو بهم منتقل کنه (تا قبل از این فقط حس ترس و وحشت رو انقدر خوب ازش دریافت کرده بودم)
بعد داستان معمولی شد و صرفا با دردسرها و کلافگی یه آدم پولدار ناراضی طرف بودیم ولی از ص ۱۰۰ به بعد بخصوص بعد از جمله‌ی "اوه... رفیق اشتباه خیلی بدی کردی. یه اشتباه خیلی خیلی بد." داستان آنچنان جذاب و هیجان انگیز شد که اگه بدنم اجازه می‌داد یه نفس تا آخر می‌خوندم. لحظه به لحظه کتاب رو بعد از اون قورت دادم!
سندرسون تو این کتاب هم نشون داد که بعد از گذشت سه جلد قطور هنوزم می‌تونه دنیاسازیش رو گسترده تر کنه و چیزهای جدیدی رو کنه
فضا هم به قدری وسترن طور و پر از تیراندازی، بزن بزن، انفجار و دینامیت بود که رافرز رو غرب وحشی و الندل رو بوستون می‌دیدم
جالب ترین قسمت کتاب هم برای من صحبت ها و اعتقادات شخصیت های کتاب در مورد شخصیت های سه گانه اول بود که بعد از گذشت ۳۰۰ سال تبدیل به افسانه و اسطوره مردم شدن
سندرسون تو این جلد هم دین رو از ارکان اصلی قرار داده بود و ادیان مختلفی رو تو کتاب توصیف و معرفی کرد
و اما پایان
پایان این کتاب پایان نبود رسما آغاز بود
یه ماجرا تموم شد ولی صد تا دیگه شروع شد
و الان من موندم و جلد دومی که ترجمه اش هنوز چاپ و منتشر نشده💔
ترجمه هم به شدت روون و خوشخوان بود

خلاصه که با خوندن قهرمان دوران فکر نکنین مه زاد تموم شده و نیازی به خوندن آلیاژ قانون ندارین، وگرنه یه داستان هیجان انگیز رو از دست می‌دین

پ.ن: دو تا روزنامه تو کتاب بود که ترجمه نشده بودن. حیف!
پ.ن²: یه چیزی رو یادم رفته بگم. باورم نمیشه!🤦‍♀️ این کتاب یه امتیاز ویژه داشت و اون طنز بود
انگار سندرسون هر چی قوه برای طنز داشت تو این کتاب خالی کرده بود و از این نظر واقعا عالی بود

تازه این مرد می‌خواد عصر سوم مه‌زادم بنویسه 🫠🫠

هوراااااااااا

جیغغعمیهنیحهیعحسعحستعسعتغ
چرا ننوشت؟

چی چرا ننوشت؟ داره می‌نویسه دیگه 😄
یه برنامه منتشر کرده بود برای هفت سال آینده، فکر کنم هر سه جلد عصر سوم توش بود. یعنی فکر کنم هر سه تاش رو می‌خواد بنویسه بعد منتشر کنه.
@f.kh

اصلا همچین فکری نمیکنیم والا....

من فکر میکردم😂

من خودم تا مدتها سراغ عصر دوم نرفتم، چون خیلی دلم پیش شخصیت‌های قبلی مونده بود، گفتم چه فایده وقتی اونا نیستن؟ 🤧🤧 می‌خوام یه نفر از نواده‌های بریز رو چی کار کنم؟
بعد دیگه یه بار از سر بی‌کتابی رفتم سراغش، دیدم اوه! عجب چیزی بوده و من بی‌خیالش شده بودم!
@f.kh

اسپویل کردی عزیزم