یادداشت روشنا

خیلی عالیه 🤩
به اکثر سوالات درباره‌ی گذشته زوکو، مادرش و این که چرا پدرش باهاش بده جواب میده.

این فرنچایز رو خیلی دوست داشتم. مخصوصا سریال اصلی رو. ولی متاسفانه بعد از دیدن سریال آواتار کورا کلا اشتیاقم رو برای دنبال کردنش از دست دادم. این الان کمیکه یا رمانه یا...؟

1402/10/17

منم خیلی از سریال اصلی خوشم اومد، واسه همین بعدش رفتم سراغ کتاباش 😅 کمیک و در ادامه ماجراهای سریاله. اولین کتاب the promiseعه و بعدیش همینه.
این جلد که یه سر و گردن از کتابا و سریال بالاتر بود و خیلی ازش خوشم اومد.
آواتار کورا رو ندیدم، پس یعنی ضعیف‌تره؟ :(

ممنون از راهنماییتون.
در مورد آواتار کورا اگه ندیدین بگم که ضعیف‌تر از سریال اصلیه. ۵ فصل داره که هر فصل ضعیف‌تر می‌شه. فصل اول اگه درست یادم باشه بد نبود ولی بعد افت می‌کنه. داستان در مورد یه دختر از قبیله‌ی آب جنوبیه (ممکنه هم شمالی بوده باشه، یادم نیست دقیقا) که اسمش کوراست و آواتار بعدیه. داستان در مجموع چندان جذاب نیست و ویلن‌های جالبی هم نداره. به نظر میاد داستان رو فدای موج‌های فکری‌ای کردن که تو اون دوره به اوج رسیده بود. در ادامه به این بسنده نکردن و یک سری روابط سمی بین کورا و یک دختر و پسر دیگه ایجاد کردن. از نظر شخص من احتمالا یکی از دلایل اینکه فصل پنجم هرگز انیمیشن نشد و به صورت کمیک عرضه شد همین قضیه بوده.
@roshana.

چه قدر بد :(
مرسی، پس نمی‌بینمش 👌🏻
@Alexy_SilverPhoenix

این ماجرا ولی خیلی به نظرم جالب رسید، چون دقیقا ماجرای مادر زوکو خیلی سوال بزرگی بود.
کلا زوکو رو خیلی دوست داشتم 😍 و ایضا همهٔ بقیه 😄 خیلی انیمهٔ قشنگی بود :) بازم حیف که با اون قسمت دوم و کورا گند زدن توش‌ 😑

1402/10/29

منم خیلی از زوکو خوشم میومد 🥲 انیمه‌اش هم که اصلا عالی بود
ولی این کتاب سطحش خیلی بالا است، حتما بخونیدش D:

انیمه نیست. انیمیشنه. زیاد پیش میاد این رو به اشتباه انیمه بخونن

قیافه‌ش اصولا شبیه انیمه‌هاست، یه بارم تو یه سایت مربوط به همین بحثا دیدم که جزو انیمه‌ها دسته‌بندیش کرده بود. خودش می‌گفت درسته که به اون معنای خاص انیمه نیست ولی خب یه سری  ویژگی‌های انیمه رو داره 😄
@Alexy_SilverPhoenix