یادداشت راضیه محمدی
1404/3/4
از میان 10 جلد سیرهی پیامبران که خواندهام، دفتر هفتم که متعلق به حضرت لوط است سنگینتر و مهیبتر بود. ماجرای قوم را که همه میدانند و بر کسی پوشیده نیست. اما این جزئیات است که قلب را سنگین میکند و روح را میخراشد. این که از همان ابتدا قوم بدی نبودند اتفاقا نقاط قوت زیادی داشتند، اینکه چه شد که تصمیم به مردم آزاری گرفتند، اینکه چه شد که حتی به خودشان هم رحم نکردند، اینکه چرا تلاشهای حضرت لوط بر آنان اثری نداشت، چگونگی عذاب و اینکه چرا چندین عذاب نازل شد و... همه را جناب حجت الاسلام عابدینی یا ذکر منبع در کتاب مفصلاً توضیح دادهاند. کتاب را سه روزه تمام کردم. روان، عالی، متحیرکننده و و و
1404/3/4
من کتاب حضرت ادریس رو دیده بوده تو کتابفروشی حرم از همین سیر بود یا نه؟دقت نکردم به نویسندش ،چون فقط همین جلد گذاشته بود فکر نمیکردم جلدهای دیگه ای هم داشته باشه باید جذاب باشه اگر سیر تاریخی و داستانی هست؟
1404/3/4
سلام کتابهای خوبین ؟ یعنی مطلب نو و جدیدی دارن برای ارائه یا نه همون چیزاییه که میدونیم و بارها شنیدیم
1404/3/4
بله خیلی کتابای خوبی هستند. مطالبی رو مطالعه میکنید که هیچ جا نخوندین. قسمتهای تکراری رو فقط برای تکمیل داستان بیان میکنند. بیشتر به تفسیر وقایع میپردازند. تفسیر کلمات قران درباره داستان پیامبر تا مخاطب هر چه بهتر درک کنه اتفاق چطور بوده و اصلش چی بوده. مطمئن باشید با خوندن این سیره خیلی مطالب به دانستههاتون اضافه خواهد شد
1404/3/5
نه نمیشه گفت به طور کامل این اتفاق میوفته. در حیطهی یک موضوع روایات معتبر رو جمع آوری میکنند و بعضی جاها برای اثبات و یا رسوندن عمق ماجرا یکی از کلمات یا کل آیه رو ترجمه و یا به قول شما در اون تدبر میکنند @m.h8489
راضیه محمدی