یادداشت حنا دروی

با سلام و
        با سلام و درود از آخرین شب سال ۱۴۰۳
به نظرم این آخرین یادداشت سال ۱۴۰۳ من باشه 👏🏻🥳🥳👏🏻
من این کتاب دوست داشتم و توصیه میکنم مطالعه بفرمایید 😉
وایب کتاب شبیه کتاب پیش از آنکه قهوه ات سرد شود بود اما تفاوت هایی با اون کتاب داشت
کتاب از ۳ فصل تشکیل شده که در عین جدایی داستان بهم ارتباط دارند و این ارتباط را در بخش های پایانی داستان متوجه خواهیم شد؛ جایی که امید جوانه می زند و در نهایت با یک لبخند ناشی از گرمای امید شخصیت ها کتاب را خواهید بست.😊
هیراساکا که مسئول استودیو عکاسی است، مهمان هایی را هرروزه دارد؛مهمان هایی که به آن ها تسکين خاطر می دهد و آن ها را راهی دنیای بعد از مرگ می کند؛ مهمان های او می‌توانند زن و مرد و جوان و پیر و حتی کودک و یا نوزاد باشند! مهمان هایی که بعضا مرگ‌ را نمی پذیرند و عصبانی ،غمگین و سرخورده می شوند اما هیراساکا در کنار آنهاست و با آنها گپ و گفت خواهد داشت ؛در کنار هیراساکا شما می‌توانید در کنار صحبت کردن هر نوشیدنی و هر غذایی را که می خواهید ،بنوشید و بخورید🍶🍵
شما به داخل استودیو می روید و عکس هایی از زندگی خود، به تعداد سال هایی که زیست اید، را به انتخاب خود بر می‌دارید و همراه با اون عکس ها خاطرات شما مرور می‌شود و هر زمان که عکس های شما تار بودن،دوباره عکس بگیرید 😯😲 البته با رعایت قوانین 😉😅 بله همه جا قوانینی هستن که باید رعایت شوند!!
برای خودم به شخصه یکی از عکس هایی که انتخاب می‌کنم، عکسی از خردسالی یکی از عزیزانم هست؛ لحظه ای که هنوزم که هنوزه برام غریبه؛ لحظه ای که شاید اونجا شروع علاقه من به مادر شدن  بود و من حس اینکه فرزند خودم را در آغوش بکشم را میخواستم تجربه کنم
💜این کتاب برای زمانیست که ملال زندگی شما را خسته کرده!
یک فنجان چایی بریزید و همراه با کتاب به دنیای داستان شخصیت ها بروید؛ گاهی غمگین شوید، گاهی از ته دل قهقهه بزنید
گاهی دلسرد شوید و گاهی در کمال ناباوری امید را پیدا کنید
این کتاب زیبا این احساسات را به شما خواهد داد :)💜
امتیاز گودریدز : ۴.۱
خلاصه پشت جلد:
یک عکس، یک خاطره‌ی گرانقدر، یک فرصت برای بازگشت...
در استودیویی جادویی که میان مرگ و زندگی آشیانه دارد، مردی به نام هیراساکا پذیرای روح افرادی است که آخرین گام‌های خود را به سمت زندگی پس از مرگ برمی‌دارند‌.
بازدیدکنندگان، از یک مربی دلسوز مهدکودک گرفته تا یاکوزایی متعصب و دختربچه‌ای بخت برگشته، همه با تصاویری از زندگی‌شان روبرو می‌شوند و به تماشای لحظات گرانقدر خود می‌نشینند‌. این افراد در پی یافتن آرامش در گذشته‌ی ملالت‌بار خود هستند و هدیه‌ی هیراساکا به آن‌ها، سفری دوباره به یکی از لحظات ارزشمند زندگی‌شان است...
ممنون از توجه تون و سال خوبی را براتون آرزومندم🤲🏻

من واقعا نمیدونم چرا عکس هرچه قدر ادیت میزنم باز همونه و برعکسه😅😆😆😆😆😆

1403/12/29

تو گالری ادیت میزنید؟

نه بابا همین بهخوان انتخاب عکس میزنم بعد دوباره عکس جدید میزنم ولی باز همین میزاره
@mobinasarhangi

1403/12/30