یادداشت غزل ⋆

اولین کتاب
        اولین کتاب صوتی‌ای بود که گوش دادم.
خیلی کتاب دارک و قشنگی بود حقیقتاً، داستان جنایی بود که تهش جوری شد که اصلاا فکرشو نمیکردم!
با خوندن این کتاب به کتابای جنایی ایرانی امیدوارم شدم. بنظرم داستانش حتی خیلی جالب‌تر از بعضی از کتابای نشر نون بود و به پای اونا می‌رسید..

وای این کتاب عالیه!
هنوز حسی که موقع خوندنش داشتم رو تمام و کمال یادمه.

آره خیلی خفن بودد😭😂💘

🥲🤝🏼
@ghazaall

کتاب صوتی! آیا واقعا شنیدن را به‌جای خواندن ترجیح می‌دهید؟

20 ساعت پیش

از اونجایی که این مدت انقدر کتاب خوندم و انگار در هر حالتی که هستم باید کتاب بخونم، وقتی دیدم تو خیابون و در حال قدم زدن نمیتونم سرمو فرو کنم تو کتاب، طبیعتا به کتاب صوتی پناه بردم *
وگرنه شنیدن و کجا خوندن کجا..

تجربه‌ای که از کتاب صوتی داشتید، چگونه بود؟ آیا واقعا شنیدن کتاب می‌تواند حس و حالی که با خواندن کتاب داریم را منتقل کند؟
و یک سوال دیگه، شما چگونه می‌توانید هم قدم بزنید، و هم کتاب بشنوید و هم کتاب را درک کنید؟ چگونه می‌تونید در کتاب متمرکز بشوید؟
@ghazaall

19 ساعت پیش

خیلی خوب بود. ولی خب بازم خوندن کتاب یه دنیای دیگه‌ست، به من‌که میتونست حس و حال یه کتاب تمام و کمال رو منتقل کنه شما رو نمیدونم.
خیلی راحت! فکر نکنم کار سختی باشه یعنی اونقدر تمرکز نمیخواد که لازم باشه یه گوشه بشینی و تو سکوت فقط گوش بدی.
🤷🏻‍♀️ به هرحال من از پسش براومدم ( البته آدما باهم متفاوتن ) و اتفاقا الانم مشغول شنیدن یه کتاب دیگه هستم که اتفاقا اونم خیلی خوبه *
@mohammadreza82