یادداشت حنا دروی
1404/1/6

با سلام و درود بذارید همون اول بگم نویسنده اگه قاتل میشد، از اونایی میشد که در تمام اخبار، ویدئو ها،رسانه ها پخش می شد خیلی قاتل خوبی می شد !! همانطور که الان هم او را بنیانگذار ادبیات پلیسی ژاپن می دانند این کتاب در ژانر جنایی به شدت کتاب عجیبی هست ؛ هم معمایی هست و هم فانتزی ! ولی فکرنکنید فانتزی اینجا یعنی گوگولی و مگولی 😵💫🤐🫣 ما اینجا با یک فانتزی و یک فضای دارک مواجه خواهیم شد 🥶😱 یک وحشت عجیبی را حس خواهیم کرد؛ از آن داستان ها و فضا ها که وقتی میخونی به اصطلاح مو به تنت سیخ میشه مخصوصا خود من با داستان دوم 😨 کتاب از ۶ داستان کوچک با نام های زیر تشکیل شده: کرم ابریشم، صندلی انسانی ، دو زندگی پنهان ، اتاق قرمز ، پرتگاه، دوقلو ها تکه ای از کتاب: این اواخر از این کار هم مثل چیز های دیگر خسته شده بودم و ساده لوحانه دیدم که دیگر ریختن خون مردم برایم هیجانی ندارد. ترجمه کتاب، روان و قابل فهم و عالی بود 👍🏻👏🏻👏🏻 امتیاز گودریدز: ۴.۰۶ طراحی جلد کتاب هم برای من جذاب بود واقعا و نماد های ژاپن در اون حضور داشت. 《کتاب را توصیه به مطالعه دارم》 ممنون از توجه شما پ.ن.:خوشحال می شم تجربه خوندن این کتاب را کامنت کنید و نظراتتون بیان کنید
1404/1/10
سلام خداقوت🌱❤️ گذاشتن وقتی معنای اجازه دادن داشته باشته با ذ نوشته میشه پس باید نوشت :بذارید بگم🌻
1404/1/10
سلام ممنونم از تذکر شما 🌸🙏🏻 این کیبورد پیش فرض گاها دردسر های خودش داره الان ادیت می کنم
حنا دروی
1404/1/7