یادداشت Daydreamer

1403/12/24

درمورد این
        درمورد این کتاب اگه بخوام در یک جمله خلاصه و مختصر بگم، باید بگم که کتاب تا انتهای فصل پاییز عالی بود ولی فصل زمستان یهو همه چیز رو خراب کرد!
روند کتاب دوتا داستان رو همزمان پیش میبره،یکی داستان دنیای خود کتابی که شما میخونین و دیگری داستان یه کتاب در دنیای داستان که از یه جایی به بعد دنیای داستان اون کتابه روی دنیای کتابی که تو دست شماست اثر میزاره که این کار با مهارت زیادی تو سه فصل اول رعایت شد ولی انگار فصل آخر،یعنی فصل زمستان نویسنده مجبور شده با سرعت کتابو تموم کنه و خواننده رو با یه پایان باز و کلی،مقداری زیادی مسائل مطرح شده اما حل نشده در فصل های قبلی برای هردو داستان همراه با سوال و ابهامات زیاد رها میکنه و علاوه بر این توی فصل آخر حتی یه سری از منطق های رفتاری هم زیر سوال میره که کاملا تو ذوق آدم میزنه.
ولی به صورت کلی کاراکتر پردازی نویسنده قوی بود،مخصوصا کاراکتر های توی دنیای کتابی که در داستان بود و علت اینکه میگم پردازش کاراکتر های خود کتاب اونقدر قوی نبود اینه که خیلی کم بهشون پرداخته شد.فکر کنم بزرگ ترین نقطه قوت این کتاب پردازش مکان ها در هر دو داستان بود،چون با کمترین دیتا و توصیف،یک مکان شفاف و واضح و ملموس به خواننده ارائه میکرد.درکل کتاب دوست داشتنی بود ولی به شخصه فصل زمستان باعث شد کتابی که برای من ۵ امتیازی بود تبدیل به کتاب ۳.۵ امتیازی بشه.

mobina

mobina

1403/12/26

چه خوب گفتی، واقعا انگار برای تموم کردنِ زمستان عجله داشت نویسنده و جدی حیف بود 🥲🥲💔

واقعا حیف این کتاب😭💔

👍🏻موافقم با نظرت