یادداشت

alef

اربعین طوبی
        اول چیزی که باعث شد این کتاب را بخونم دیدن سریالی به همین نام بود که موضوع جالبی داشت. شما تصور کن یک دختر جوان ایرانی در زمان انقلاب با یک مرد عراقی ازدواج کنه و مجبوره با هووی عراقی خودش کنار بیاد.🤨
 سال ها بعد از ازدواج و بچه دار شدنش بین دو کشور ایران و عراق جنگی اتفاق بیفته حالا این دختر هم کشور خودش را دوست دارد و هم کشور عراق را که در آن بهترین سال های عمرش را گذرانده و حالا قطعاً با چالش هایی روبه رو میشه.
دومین علت خوندن کتاب واقعی بودن داستان شخصیت طوبی بود. اما داستان کتاب با سریال متفاوت بود. در سریال سعی شده بود داستان جذاب تر شود اما احساس می کنم کتاب به داستان اصلی وفادارتر بود.
✅ اما داستان کتاب همون بود که در پاراگراف اول گفتم. اصل موضوع جذاب بود علاوه بر آن اینکه توصیفاتی هم از سفر پیاده اربعین در متن کتاب گنجانده شده بود که برای بسیاری از اربعین رفته ها یادآور خاطرات زیادی بود. اما داستان های حاشیه ای در کتاب خیلی خوب پیش نرفته بود  با این حال داستان روان و گیرایی بود.

طراحی جلد: برای من طراحی جلد مهم است و به نظرم شناسنامه ی کار است اما طراحی جلد این کتاب هم چندان معرف کتاب نبود. ☹️