#کتاب آدمخواران رو بر حسب شنیدههایی که ازش داشتم هربار که ذهنم میرفت سراغش، میگفتم ولش کن برای چی میخوای از این کتابای بد که اثر وحشتناکی رو ذهن و روانت میزاره بخونی
ولی در نهایت دیشب قبل خواب شروعش کردم 🥸 و به جایی رسیدم که یه حماقت، تعصب الکی، دخالت بیجا و کور و کر بودن یک نفر یا شاید دو نفر (در ابتدا و بعدها بیشتر شد) زندگی آلن دومونی رو به بازی گرفت و دیگه نتونست از خودش و وطنپرستیش دفاع کنه. البته که دفاع کرد ولی گوشی نبود برای شنیدنش و همه چیزیو میدیدن که از قبل پذیرفته بودن.
کتاب به قبل از جمهوری شدن کشور فرانسه پرداخته و شما لابلای کتاب میبینی جنگ بین پروس و فرانسه بالا گرفته و کفه جنگ به نفع پروس و بیسمارک سنگینی میکنه و فرانسه داره میبازه. روستا یا دهکدهای که نویسنده این کتاب این واقعیت رو داره به زبون میاره تعصب وحشتناکی روی فرانسه دارن و اصلا به اینکه ممکنه امپراطورشون ببازه و شکست بخوره فکر نمیکنن لذا حرف بیجایی هم از دهن کسی درنمیاد که اگه در بیاد حساب طرف با کرام الکاتبینه
اگر روحیه خیلی لطیف دارید اصلا سراغ این کتاب نرید. مطمئنن آدم قبلی نمیشید.
کتاب بر اساس واقعیت نوشته شده.
جنون در یک لحظه اتفاق میوفته ولی اینکه این جنون مثل طاعون در یک لحظه دهکده پخش میشه و بقیه با شنیدن اینکه فلانی پروسی است عقلشون زایل میشه و خوی وحشیگریشون بالا میزنه برام هنوز که هنوزه جای سواله.