یادداشت امیرحسین سکندرپور
1402/7/22
نوبت من نگاهی اجمالی که به دیگر یادداشتها داشتم راجع به کریووف بود و همه ما متفق قولیم که بازیکنی بزرگ و مربی بزرگتری بود. راجع به کتاب باید بگم که ۳ فصل اولش به قدری برای من آزاردهنده بود که میخواستم بیخیال خواندنش بشم ولی علاقه به فوتبال، من را نگه داشت. شاهد یک خاطره گویی شلخته هستیم و بستر داستانی شکل نمیگیرد و اذیت میکند. وقتی خاطرات داخل مستطیل سبز را میگفت و چون من خاطراتی مشترکی نداشتم و توصیف یک بازی فوتبال با کلمات و فقط کلمات بود؛ باعث شد نتوانم ارتباط بگیرم ولی وقتی صحبت از بیرون مستطیل سبز بود؛ رفته رفته کار بهتر شد و کمی توانستم با کتاب همراه بشوم. متاسفانه لذتبخش نبود و فقط خواندم که تمام شود.
1402/8/3
پیشنهاد میکنم از ایران صدا کتاب رو بشنوید. برای من تجربه خیلی خوبی بود. واقعاً دوباره و سهباره هم حاضرم گوش بدم کتاب رو.
1402/9/2
راجب ترک سیگارش هم نوشته زمانی که تو به قول خارجکیا تو ای جکس (اژاکس) بود و اژاکس بهترین تیم دنیا خیلی حرف و حدیث و جنجال سر همین سیگار و ترک کردنش پیش اومد
1402/9/3
ترکیب فوتبال و کتاب همیشه برایم جالب بوده و هست ولی به دلایل مختلف نشد. اگه کتابهای فوتبالی خوب میشناسید بیزحمت معرفی کنید.
1402/9/3
حقیقتا تنها کتاب فوتبالی که خوندم و اگه شما پیدا کردید، معرفی کنید. ( و نظر شخصی من اینه که مدیوم فوتبال، تصویر به همراه صداس و بعید میدونم بهترین کتاب فوتبالی، اون لذت که تصویر داره، به ما انتقال بده)
1402/9/3
من کتابهایی میشناسم ولی نخوندم که بخوام نظر بدم مثلا کتابای دکتر حمیدرضا صدر یا کتاب فوتبال علیه دشمن سایمون کوپر @amirhossein_s78
امیرحسین سکندرپور
1402/8/3