یادداشت انسانی در جستجوی معنا؛
دیروز

بسم الله الرحمن الرحیم الان بعد از خوندن فصل آخر تو شرایط روحی نامناسبیم ، به عبارتی حالوم شدیدا به خاطره اتفاقی که افتاد خرابه و واقعا اون لحظه گریهام گرفت . این مجموعه جزو اون معدود کتابهای زیادی معروف شدهای هست که ارزشش رو داره بارها خونده بشه (مثل مجموعه اخگر) و شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم بخونیدش و ازش لذت ببرید. ژانر این کتاب به صورت کلی فانتزی حماسی یعنی ژانر مورد علاقهی خودم و عاشقانه است ، که عاشقانهاش از جلد قبل خیلی بیشتر بود و واسه منی که کلا عاشقانه خیلی حال نمیکنم باید بگم خیلیییییی دلنشین بود😭😭😭🎀 . راستش من ازون هایی نیستم که بخوام خیلی ریز به ریز کتاب هارا تحلیل کنم و بیشتر نظره شخصیم رو میگم و توی موضوع شخصیتسازی واقعا این کتاب موفقی بود بنظرم ، خیلی رفتارهای شخصیت ها توی واقعیت قابل درک بود ، و منم عاشق تمام شخصیت ها شدم از زاویر و رودیک و ریانن گرفته تا دِین و اموجین و... اما بزارید از زِیدِن براتون بگم ، کسی که اصلا کتاب رو بخاطر اون شروع کردم . تا الان که ۲۰۸ تا کتاب ناقابل خوندم خیلی روی شخصیت خاصی کراش نزدم و دوستش نداشتم (جز وست توی فیبل بخاطره آتیش زدن لنج ها و راوی از مجموعه هالی جکسون) ، اما زیدن داستانش از همه جداست، زیدن ازون شخصیت هایی نیست که مثلا ددی سرد و خشن باشه و چرت و پرتتتت واقعا احساسی ترین شخصیته در عین احساسی نبودن و توی فصل آخر واقعا میتونستم خودمو بکشم بخاطره اتفاقی که افتاد براش😭😭😭🎀 من این جلد رو ترکیبی خوندم ، وقتی حوصله داشتم ترجمهی پریسا عسگری رو از کست باکس گوش میدادم و وقتی میخواستم سریعتر بخونم از روی پرونده (معادل فارسی فایل) زبان اصلیش میخوندم . و اگر نشر مجازی ترجمهاش رو بده بیرون صدرصد بازم میخونم چون ترجمه خانم مرزبان اصلا یک چیز دیگهست! و دلیل اینکه ۴ و نیم امتیاز دادم زیدن بود و زیدن بود و زیدن بود و زیدن ، و اون نیم ستاره بخاطره اینکه توضیحات کتاب بعضی جاها به ته میرسید و من نیاز داشتم از اتفاقات بیشتر بگه و جزئیات بیشتری اضافه کنه تا دقیقا بفهمم موضوع چیه. ولب شدیدا نیاز دارم به کسی که این جلد رو خوتده باشه و بیاد باهم صحبت کنیممممم😭😭 و ممنونم ازت که تا اینجا این نظر چپر چلاق و غیر حرفهای و خودمونی من رو خوندی! ۱۹ تیر ۱۴۰۴ ، ۱۶:۴۰
خیلی چرت و مرت دیگه دلم میخواست بنویسماا ، ولی گفتم دیگه سرتون رو درد نیارم😭
دیروز
در عین حال که بعضی چیزا رو کم توضیح میداد ، رو یه موضوع هایی هم زیادی مانور داد. اون قضیه حسادت وایولت به اون دختره انقدری کش پیدا کرد که تو نظرم بود نهایتا ۲ ستاره بدم ولی فصل های آخرش قشنگ جبران کرد
انسانی در جستجوی معنا؛