یادداشت aruna

1404/7/25 - 12:31

به نام خدا.
این کتاب حدودا چند ماه بود که توی بوک تاک ترند شده بود (به خاطر یه سری دیالوگ هاش و فن آرت هایی که ازش کشیده شد) و بعد ترجمه شد و بین فانتزی خونای ایرانم محبوب شد.
جدا ازینکه من دید خوبی به کتابای ترند ندارم و دلیلشم چند بار به خودم اثبات شده سعی کردم بدون گارد سراغ این کتاب برم. ولی در همون صفحه های اول منو ناامید کرد. اولین چیزی که باهاش مواجه شدم تکرار بیش از حد یه سری توصیفات و استعاره ها بود.
بعد های که شخصیتای دیگه وارد داستان شدن متوجه شخصیت پردازی بسییییار ضعیفش شدم. شخصیت همه کاراکترای اصلی عین هم بود و فقط نقششون فرق داشت.
دیالوگ ها خیلی سطحی بودن. خصوصا گفتگوهای بین کای پیدین. انگار نویسنده میخواست فقط یه چیزی بنویسه. و این روند تکراری صحبت هاشون همینطور تا آخر کتاب ادامه پیدا میکنه.
موقعیت های تکراری، دیالوگای تکراری،کاراکترای تکراری آدمو خسته میکنه. تکراری در مقایسه با خود این کتاب. حالا با کتابای دیگه مقایسش نمیکنم. اصلا قابل مقایسه نیست. در این صورت کتاب کپی از هانگر گیمز و یه سری رومنس های انمیز تو لاورزه با اسمای متفاوت و داستان یه ذره فرق دار.
 پلات توییست داستان هم ضعیف و قابل پیش بینی بود.
اصلا غافلگیر نشدم که اولین اثر نویسنده بود. چون خیلی خام بود.

1404/7/25 - 16:07

ارزش خوندن نداره؟
چون یکی از  کتابای توی لیست خریدمه و خیلی میخواستم بخونمش

petra

petra

1404/7/25 - 20:40

جدا از نظر آرونا، به نظر من خیلی قشنگ بود من واقعا مخصوصا از رومنسش لذت بردم خیلی ناز بود

کلاریس

کلاریس

1404/7/25 - 20:43

منم راستش الان حدود صد صفحه مونده تا تموم کنم و تا الان بدم نیومده همچین
ولی با این موافقم خیلی داره تکرار می‌کنه همه چیو اصلا یسری جاها از بس تکرار میشه حس می‌کنم دژاووعه ولی آخرش متوجه می‌شم که همین دیالوگ ها و... قبلا هم بودن...
 درکل ارزش خوندن داره از نظر من
درباره‌ی کپی بودنش هم متاسفانه الان به خصوص در ژانر فانتزی همه چی تکراری و کلیشه‌ای شده و فقط درباره‌ی این کتاب صدق نمی‌کنه
@petrajpn12

1404/7/25 - 20:45

ممنون عزیزم✨
@petrajpn12

1404/7/25 - 16:15

به نظرم  نه. کتابای بهتری تو این ژانر هستن. اینو نخونیم چیزی از دست ندادی.

1404/7/25 - 16:33

مرسی💖

بعضی از دوستای من با یه افتخاری میگن ما کلی کتاب خوندیم که آدم فکر می کنه حالا چه خبره... اما واقعیت اینه که از این دست فانتزی های کلیشه ای که هیچی به آدم اضافه نمی کنه می خونن😑

وایییی دقیقاااا

واقعا نمی ارزه آدم ۷۰۰ صفحه یه همچین کتابی بخونه

MINA

MINA

اخخخخخ این تکراری بودن دیالوگها منو دیونه کرده بود خسته شده بودم از بس هی هی تکرار میشد خوشحالم یکی حرف دلمو زد بنظرم این کتاب فقط برا قشنگی کتابخونه مناسبه😂😐