یادداشت محسنحسام مظاهری
1400/10/20
1401/12/25
ما (ایرانی ها) از قبل اسلام حجاب داشتیم. ایرانی باحیا و محجوب بود، هست و خواهد بود. من موافق حجاب اجباری هستم، این قانون مملکت ما است و از این بابت خوشحالم. دیگر همه چیز از حالت خاکستری دارد خارج می شود، مرزها مشخص می شوند، روشنفکر بازی درآوردن و مذهبی صورتی بودن رنگ و لعاب اش را دارد از دست می دهد. هرکدام باید مشخص کنیم کجا ایستاده ایم! من موافق اجرای قانون حجاب در ایران هستم.
1402/11/25
یعنی دین مداخله ای در حجاب نداره و ج ا به نام دین در مسئله حجاب مداخله میکنه؟! تکلیف ما و خودتونو روشن کنید! آیا قبول دارید دین همان سبک زندگی صحیح و سالمی است که حاکم بر زندگی ماست؟ و آیا قبول دارید این دین دربرگیرنده مسائل فردی و مسائل اجتماعی با همه؟ و نیز آیا قبول دارید در هر یک از دو حوزه فردی و اجتماعیِ دین به افرادی نیاز است تا دین را اجرا کنند؟ مسائل فردی خود شخص باید مجری دین برای خود باشد و برای اجتماع هم حاکمان باید مجری مسائل اجتماعی دین باشند. (که البته بین حوزه فردی و اجتماعی ارتباط وجود دارد و در هم تاثیر گذارند) و آیا قبول دارید حجاب جزء مسائل اجتماعی دین است؟ کاش به این پرسش ها پاسخ بدید تا بفهمیم در کدام قسمت سوال و یا اعتراض دارید. تعریفتون از دین چیه اصلا؟
نیما
1403/7/19