یادداشت سعید بیگی
3.9
نثر کتاب خوب و ویراستاری هم خوب است. این مجموعه داستان نوجوان؛ از چند داستان کوتاه تشکیل شده است با عناوین زیر: ـ فیلم ترسناک ـ تعطیلات نوروزی در فرانسه و حومه ـ فقرا و رفقا و چندتا چیز کوچولو ـ برق حقیقت ـ بابالنگ دراز عزیزم ـ اشرف مخلوقات در قبرستان دیجیتالی ـ حافظ آنلاین ـ مشترک موردنظر غش کرده است! ـ دوست کیلویی چنده؟ ـ هویجبستنی این سومین کتابی است که از آقای فرهاد حسنزاده میخوانم. آقای حسنزاده بسیار نزدیک به روحیات، تفکرات و احساسات نوجوانها فکر میکند و با این دارایی ارزشمند، از زبان آنها و در بارۀ آنها مینویسد و آثارش بسیار باور پذیر شده و با استقبال نوجوانان روبرو میشود. البته در برخی داستانها، شوخیها کمی بیمزه و لوس از کار در آمده بود؛ ولی در مجموع، کل داستانها هم شیرین و هم بامزه بودند و من از خواندنشان لذت بردم. یکی از مهمترین ویژگیهایی که باید در وجود یک نویسندۀ کودک و نوجوان باشد؛ هشیار و بیدار بودنِ کودک درون او است. همین ویژگی است که به نویسنده کمک میکند، بتواند از دریچۀ چشم و نگاه کودک و نوجوان، به زندگی و تمام موجودات و ماجراها بنگرد و آنچه را جذاب و شیرین و دوستداشتنی مییابد، به یاری قلمش به نمایش در آورد و خوانندگان را جذبِ داستانها و ماجراها کند. به نظرم آقای حسنزاده هنوز کودکی بازیگوش در وجودش دارد که میتواند وارد دنیای زیبا، رویایی و ویژۀ نوجوانان شود و این قصههای بامزه و خوب را بنویسد. برای ایشان عمری باعزت و طولانی و قلمی پرتوان و پرکار آرزو میکنیم.
قلم شیرینی دارن ، رمان های نوجوان شون عالیه. مثلا عقرب های کشتی بمبک و کتاب هستی. این ها رو در نوجوانی خواندم و واقعا خیلی دوست شون داشتم.شاید الان حضور ذهن به جزئیات داستان ها نداشته باشم اما اون جذابیت و لذتی که مطالعه رمان ها داشت کاملا در خاطرم هست. ارتباط خوبی می گرفتم با داستانش
من از وقتی که هویج بستنی رو خوندم امکان نداره از روی پل عابر پیاده رد بشم و خنده روی لبم نیاد😁 یادش میکنم زیاد البته چندباری هم پشت سرم رو نگاه میکنم کسی نباشه 😬👜 فکر کنم قسمت مشترک مورد نظر غش کرده بود🤷♀️
درود و خداقوت بله درسته، این داستانش هم بامزه است: «مشترک مورد نظر غش کرده است!». مانا باشید.