یادداشت سعید بیگی

هویج بستنی
        نثر کتاب خوب و ویراستاری هم خوب است.

این مجموعه داستان نوجوان؛ از چند داستان کوتاه تشکیل شده است با عناوین زیر:

ـ فیلم ترسناک
ـ تعطیلات نوروزی در فرانسه و حومه
ـ فقرا و رفقا و چندتا چیز کوچولو
ـ برق حقیقت
ـ بابالنگ دراز عزیزم
ـ اشرف مخلوقات در قبرستان دیجیتالی
ـ حافظ آنلاین
ـ مشترک موردنظر غش کرده است!
ـ دوست کیلویی چنده؟
ـ هویج‌بستنی

این سومین کتابی است که از آقای فرهاد حسن‌زاده می‌خوانم.

آقای حسن‌زاده بسیار نزدیک به روحیات، تفکرات و احساسات نوجوان‌ها فکر می‌کند و با این دارایی ارزشمند، از زبان آنها و در بارۀ آنها می‌نویسد و آثارش بسیار باور پذیر شده و با استقبال نوجوانان روبرو می‌شود.

البته در برخی داستان‌ها، شوخی‌ها کمی بی‌مزه و لوس از کار در آمده بود؛ ولی در مجموع، کل داستان‌ها هم شیرین و هم بامزه بودند و من از خواندنشان لذت بردم.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که باید در وجود یک نویسندۀ کودک و نوجوان باشد؛ هشیار و بیدار بودنِ کودک درون او است.

همین ویژگی است که به نویسنده کمک می‌کند، بتواند از دریچۀ چشم و نگاه کودک و نوجوان، به زندگی و تمام موجودات و ماجراها بنگرد و آنچه را جذاب و شیرین و دوست‌داشتنی می‌یابد، به یاری قلمش به نمایش در آورد و خوانندگان را جذبِ داستان‌ها و ماجراها کند.

به نظرم آقای حسن‌زاده هنوز کودکی بازیگوش در وجودش دارد که می‌تواند وارد دنیای زیبا، رویایی و ویژۀ نوجوانان شود و این قصه‌های بامزه و خوب را بنویسد. برای ایشان عمری باعزت و طولانی و قلمی پرتوان و پرکار آرزو می‌کنیم.

1.5k

فهیمه حدیدی

قلم شیرینی دارن ، رمان های نوجوان شون عالیه. مثلا عقرب های کشتی بمبک‌ و کتاب هستی. این ها رو‌ در نوجوانی خواندم و واقعا خیلی دوست شون داشتم.شاید الان حضور ذهن به جزئیات داستان ها نداشته باشم اما اون جذابیت و لذتی که مطالعه رمان ها داشت کاملا در خاطرم هست. ارتباط خوبی می گرفتم با داستانش

درود و خداقوت
بله، هستی اولین کتابی بود که از آقای حسن زاده می‌خوندم. خیلی خوشم اومد و لذت بردم، به ویژه بخش دیدار پدر و دختر در شهر خودشون. سپاس از نظرتون.

مریم قاروبی

من از وقتی که هویج بستنی رو خوندم امکان نداره از روی پل عابر پیاده رد بشم و خنده روی لبم نیاد😁
یادش میکنم زیاد البته چندباری هم پشت سرم رو نگاه می‌کنم کسی نباشه 😬👜
فکر کنم قسمت مشترک مورد نظر غش کرده بود🤷‍♀️

درود و خداقوت
بله درسته، این داستانش هم بامزه است: «مشترک مورد نظر غش کرده است!». مانا باشید.