یادداشت کتابدار ماه✧
1403/3/16
نظر من درمورد کتاب:(اصلا قصد توهین ندارم) کتاب تاج دوقلوها زیبا بود؛ اما جلد و کیفیت چاپش! یه سری از کتابها بخاطر ظاهر زیبا همه جا میترکونن و همه قصد خوندنشون رو پیدا میکنن؛ کتاب واقعا ساده بود؛ داستانش پیش پا افتاده بود و بنظر من حتی یه درصد هم ارزش این همه معروف شدن رو نداشت و در مقابل این کتاب ما هزاران اثر مطرح و صد برابر زیباتر داریم:) اما امتیازی که دادم بخاطر شخصیت پردازی کتاب بود که واقعا بنظرم زیبا بود و همین موضوع تونست سادگی داستان رو مخفی کنه! نمیگم کتاب رو نخونین و افتضاحه؛ هرکتابی ارزش یک بار خونده شدن رو داره و به هر حال این نظر من بوده:)
1403/3/17
نشر مجازی نشر خوبیه اما نحوه ی تبلیغ کتاب هاشون که دست بلاگر ها هست روش نا درستیه و از بار کتاب کم میکنه
1403/5/28
موافقم که این تبلیغات زیادیه ولی خود کتاب که گناهی نکرده🥲 شما اگه همین کتای در قالب جلد معمولی و به دست نشر هایی دیگه فروش میرفت امتیاز بیشتری نمیدادید؟ البته اگهه بخوام روی تک تک کلمات شما تمرکز کنم خوب میتونیم بگیم کتاب سلیقه شما نبوده و شما داستان های پر از پیچیدگی رو بیشتر دوست داری اما واقعا جدا از نا امیدی بخاطر تبلیغات کتاب همینقدر بد بود؟
1403/7/14
من سر فابل هم همینجوری شدم خیلی هایپ شده بود و وقتی خوندمش دیدم اونقدر خفن نیست