یادداشت ‌ سید امیرحسین هاشمی

حرص خوردن و فشاری شدنم از دست این کتاب دو مرحله داشت (مراحل توالی زمانی دارند):

اولش از این حرص می‌خوردم که کتابی که به عنوان منبع درسی بهمون انداختن نباید کتاب پاپ ساینس توی اون فیلد/رشته باشه مخصوصا توی نظریه بازی‌ها که به غایت فراوان منبع معتبر و خفن براش هست،

ولی بعدش که بیشتر کتاب رو خوندم خودِ ماهیت کتاب و اصل‌واساس‌اش حالم رو به‌هم زد. انگ زدن به مردم درست نیست، ولی انقدر منم منم توی متن هست انگار یه بنده‌خدایی با وضعیت بغرنج نارسیستی نوشته متن رو. در کنار این پر از ادعاها و حرف‌های شاذ و عجیبه. پر از تبختر کسی که دوتا دونه مدل‌سازی ابتدایی آماری، ریاضیاتی و مبتنی بر نظریه بازی‌ها بلده و بعدش دور افتاده که می‌تونم مثل نوستراداموس آینده رو پیش‌بینی کنم و حتی روی این مورد هم توقف نمی‌کنه و از "مهندسی آینده" هم تزسرایی می‌کنه.
خلاصه اگه جاهایی که نویسنده داره از خودش و کارهاش می‌گه و اطناب‌هایی که توی متن هست رو فاکتور بگیریم که برسیم به جانمایه و محتوای کتاب، نهایتا به یه جزوه 30 صفحه‌ای می‌رسیم. تازه دست بالا می‌گم.

واقعا حیف وقت. سریع پیش می‌رفت البته!

پی‌‌نوشت: در اینترنت گشت بزنید مقالات خوبی از ا
نویسنده کتاب در نظریهٔ بازی‌ها و کاربردش در علوم سیاسی پیدا می‌کنید ولی این کتاب به غایت ضعیف است!

این یادداشت باعث شد ازینکه این کتاب رو ۷ سال پیش خریدم احساس شرم کنم🥸

آخه خودِ من هم یه سال پیش و به انتخاب خودم این کتاب رو خریدم. 😔
اگه به عنوان منبع درسی بهمون نمی‌انداختند کتاب رو شاید انقدر بدم نمی‌اومد حقیقتا.

آره به نظرم بخشی از نمره پایینی که بهش دادی به این خاطره که کتاب رو در جایی غیر از جای درستش قرار دادن ولی خب تقصیر کتاب چیه که باید به این خاطر نمره کم بگیره؟ 😬😂
 @sah.hashemi04

دیگه ماه و خورشید و فلک در کارند تا نمره بد بگیره این کتاب 😁
@mehrdadcsrtr

محمد مهدی

محمد مهدی

کتاب که ضعیفه و منم رغبت ادامه نداشتم
منتهی نظریه بازی‌ها هم در کل نباید تقدیس بشه و گیر و گور زیاد داره...

جای تقدیس که برای ساحت الهیه.
توی امور بشری و دنیایی فقط جنگ و دعوا :)

آشیخ دکتر

آشیخ دکتر