یادداشت مُحیصا
1402/10/29
بالاخره تموم شد:) از اون جایی که خیلی اندرریتده و چندان بهش توجهی نشده پس سعی میکنم تا اونجایی که میتونم کامل در موردش نظرمو بگم. کتاب در مورد پسری به اسم مَکی (مَلکوم) هست که سال ها پیش وقتی که نوزاد بود جای اون رو با بچه ی دیگه ای عوض میکنن.( در واقع مکی یه جورایی همزاد نوزاد ربوده شده محسوب میشه.) اینکه شخصیت اصلی داستان نه قربانی ، نه عضویی از خانواده قربانی بلکه یه همزاده از نظر من ایده جالب و تازه ای محسوب میشد. در ابتدای داستان ما با مشکلات مکی و چالش های اون در جامعه هم به عنوان یه نوجوون و هم به عنوان کسی که به دنیای انسان ها تعلق نداره آشنا میشیم و بیشتر شخصیت اصلی رو درک میکنیم. خب این در نوع خودش برای ارتباط بیشتر با شخصیت اصلی خوبه اما به شرطی که بدنه و تنه ی اصلی داستان رو تشکیل نده. قسمت قابل توجهی از کتاب به خاطر همین نکته روند کند و آرومی داره و باعث شده که عوامل مهم دیگه ای مثل وحشت، دلهره، هیجان، معما و...که در پیشبرد داستان موثر هستن مورد غفلت و بی توجهی قرار بگیرن.فضای داستان تا اون جایی که مربوط به زندگی مکی بین جامعه و مشکلات تینیجری و ارتباط با خانواده و... بود خوب و قابل درک بود ولی نویسنده به همین حد قانع شده بود و تلاشی برای فضاسازی بهتر دنیای زیرین ( اسمش میهِم هست) نکرده بود و عملا یه دنیای ابتدایی ساخته بود.داستان، پلات خاصی نداشت و اگر نقطه ی عطف قابل توجهی در کتاب بود نویسنده خیلی سریع از اون رد شده بود.پایان بندی کتاب هم در بهترین حالت معمولی بود. کلا از نظر من یه کتاب متوسط کمی رو به پایین بود. پ.ن: با اینکه روند کتاب خیلی کند بود ولی نمیدونم چرا سریع خوندمش و زیاد به خودم غر نزدم(اتفاقی که سر کتاب شکار شاهزاده دراکولا واسم افتاد.) و این باعث تعجب خودمم شد.امیدوارم یادداشتی که نوشتم بتونه اطلاعت لازم رو بهتون بده.😅
1402/11/5
یادش بخیر این کتاب رو ابتدایی که بودم خوندم یادمه با خانواده رفتم نمایشگاه کتاب و تنهایی رفتم سمت یکی از غرفه ها که کتابای فانتزی و ترسناک مخصوص کودک و نوجوان داشت و خیلی جلب توجه میکرد، به غرفه دار گفتم عمو کتابی که از همه شون ترسناک تره کدومه؟ 😄و این رو بهم معرفی کرد منم با کلی شوق و ذوق خریدمش اما وقتی خوندمش همه تصوراتم ازش خراب شد، همش با خودم میگفتم این چرا تنها چیز ترسناکی که داره خونه فقط😄! اون موقع فکر میکردم چون بچه بودم و درک زیادی از داستانای فاتتزی نداشتم ازش خوشم نیومده ولی مثل اینکه الانم بخونمش همون داستانه🤦🏻♀️😄
1402/11/5
وایی الهییی🥺🖤 فقط اون تیکه که گفتی با کلی ذوق و شوق خریدم😅😭 کلا کتاب های زیادی در ژانر وحشت نیستن که آدم با خوندنشون واقعا بترسه... ینی من که تا حالا نخوندم. ولی اگه این ژانر رو دوست داری جنون مکزیکی که اینجا هم آپلود شده فوق العاده ست. اونقدر که بترسی ترسناک نیست ولی دلهره آور و هیجان انگیز و خیلی دارکه. تو ژانر وحشتم هست. اگه مانگا هم میخونی کارهای جونجی ایتو ترسناکن.فکر کنم انیمه ش رو هم دیدم.
1402/12/28
میشه چند تا کتاب خوب و جذاب با ریتم تند که نشه زمینش گذاشت معرفی کنید؟ پنج تا کتاب اخیر که خوندم همه مزخرف بود و از کتاب زده شدم!
1402/12/28
اژدهای مهربان به جایی نمی رسد. سه جلدی سایه روباه، جنون مکزیکی اینا ریتم تندی دارند اما هر چی به ذهنم می رسه قشنگه ولی ریتمشون تند نیست. سه گانه شاهزاده مه رو هم خوندم خوب بودن، هم حجم کمی دارن هم داستانشون خوب و روونه. مجموعه نبرد با شیاطین دارن شان( جلد اول لرد لاس) هم خیلی قشنگه و پیشنهاد میشه.
مُحیصا
1402/10/30