بریدههای کتاب ایران🌱 ایران🌱 19 ساعت پیش همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 49 صفحۀ 8 شما هر مسئلهای که برای ذهنتان مطرح شد اوّل نگاه کنید ببینید آیا این مسئله، مسئلهای است که برای زندگی شما، برنامهٔ شما، خطّمشی شما، آیندهٔ شما تأثیری دارد یا ندارد؟ 0 1 ایران🌱 دیروز خشت نو جلد 1 محمد شهریاری 4.8 3 صفحۀ 110 گاهی ما میخواهیم یک اخلاق خوب را در بین جامعه به وجود بیاوریم، مثالی که در تمجید آن اخلاقِ خوب میزنیم، حتماً از کشورهای غربی است! چه لزومی دارد؟ چرا ما این روحیّه را هِی در مخاطبینِ خودمان تقویت کنیم که برای تشخیص و تمایز خوب و بد و برجسته و غیر برجسته، باید نگاهشان به طرف غرب باشد؟ همینی که حالا بعضی از دوستان گفتند: غرب باوری. این خودباوری در مقابل آن است. (پ.ن: شماره صفحه ممکنه کمی جلو یا عقب باشد ) 0 0 ایران🌱 1404/4/20 خشت نو جلد 1 محمد شهریاری 4.8 3 صفحۀ 43 ما به خودمان که مراجعه می کنیم،عمیق ترین احساسات و عواطف و حالات خودمان را اگر ریشه یابی کنیم، در انتهای خط، یک معلم را مشاهده می کنیم. (پ.ن: از آنجایی که الکترونیکی مطالعه میکنم صفحه وارد شده ممکن ست کمی جلو یا عقب باشد ) 0 0 ایران🌱 1404/4/20 خشت نو جلد 1 محمد شهریاری 4.8 3 صفحۀ 47 شما مربّی عزیز، شما که در کتابخانه با کودک مواجه میشوید، شما که قصّه میگویید، شما که کتاب میفرستید، شما که کتاب میخوانید و شما که در کار هنری و آفرینش هنری خودتان، آن کودک را مخاطب قرار میدهید، بدانید که الان درست روی نقطه ی اصلی و اساسی حرکت میکنید! شما درست آن کاری را که باید انجام گیرد انجام میدهید! (پ.ن : از آنجایی که الکترونیکی مطالعه میکنم صفحه وارد شده ممکن ست کمی جلو یا عقب باشد) 0 0 ایران🌱 1404/4/20 خشت نو جلد 1 محمد شهریاری 4.8 3 صفحۀ 49 ظرفیّت وجودی ما این نیست که تا امروز دانش بشر و تجربه ی بشر به آن رسیده؛ ظرفیّتها خیلی بیشتر از اینها است! ما در نگاه به ظرفیّتهای جسمیِ خودمان هم دچار تنگ نظری هستیم! ما ظرفیّتهای جسمی خودمان را هم درست نمی شناسیم. پ.ن(به صفحه دقیق کتاب که وارد نمودم مرددم الکترونیکی مطالعه کردم) 0 0 ایران🌱 1404/4/16 فلسطین از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی سعید صلح میرزایی 4.5 9 صفحۀ 146 ... ساده لوحند کسانی که خیال میکنند میشود با این رژیم گفتگو کرد ! هر گفتگویی برای رژیم صهیونیستی به منزله باز کردن یک میدان برای جلو آمدن او است ! ... «بیانات مقام معظم رهبری ۱۳۷۹/۰۷/۲۹» 0 0