بریدههای کتاب سید محمد حسین سید موسوی سید محمد حسین سید موسوی دیروز موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 149 صفحۀ 62 کندی پیر پرسید: _هیچ کدومتون نوشیدنی ندارین دلم؟ خیلی درد میکنه. _من که ندارم، اگر هم داشتم، اول خودم میخوردم، با این که اصلا دلدرد ندارم! 0 7 سید محمد حسین سید موسوی 4 روز پیش جوان و انتخاب بزرگ: من کو؟! تاثیر روح بر حرکات ورزشی اصغر طاهرزاده 4.2 12 صفحۀ 17 روحیه هر انسانی را انتخاب هایش مشخص میکند. [بریدهای از کتاب جوان و انتخاب بزرگ] #اصغر_طاهرزاده 0 12 سید محمد حسین سید موسوی 7 روز پیش جوان و انتخاب بزرگ: من کو؟! تاثیر روح بر حرکات ورزشی اصغر طاهرزاده 4.2 12 صفحۀ 14 «کار»، به تنهایی کارساز نیست و تفکر هم در کنار کار نیاز است و خوب فکر کردن و خوب کار کردن با هم کارساز است. [بریدهای از کتاب جوان و انتخاب بزرگ] #اصغر_طاهرزاده 2 5 سید محمد حسین سید موسوی 7 روز پیش جوان و انتخاب بزرگ: من کو؟! تاثیر روح بر حرکات ورزشی اصغر طاهرزاده 4.2 12 صفحۀ 13 انسان به اندازهای که صحیح فکر کند، صحیح عمل میکند. به همین جهت آنهایی که خیلی کار میکنند ولی کم فکر میکنند عملاً کارهایشان بر ضد اهدافی که دنبال میکنند، نتیجه میدهد، چون فکر نمیکنند چگونه در ابتدای کار، راهکارهای رسیدن به نتیجهی مطلوب را پیدا کنند. [بریدهای از کتاب جوان و انتخاب بزرگ] #اصغر_طاهرزاده 0 4 سید محمد حسین سید موسوی 1403/4/17 شمعدانی ها: گزینه رباعی (1383 - 1398) میلاد عرفان پور 4.1 3 صفحۀ 27 0 3 سید محمد حسین سید موسوی 1402/11/10 انسان ۲۵۰ ساله سیدعلی خامنه ای 4.7 101 صفحۀ 1 وقتیکه به ما میگویند منتظر فرج باشید، فقط این نیست که منتظر فرج نهایی باشید، بلکه معنایش این است که هر بنبستی قابل گشودهشدن است برشی از کتاب #انسان۲۵٠_ساله(امام خامنه ای) 0 14