بریدههای کتاب Sheida Hanafi Sheida Hanafi 9 ساعت پیش امیلی و صعود جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.5 18 صفحۀ 207 زمستان میگذرد ، باران میبارد و قطع میشود، گل ها در پهنه ی زمین پدیدار میشوند، زمان آواز پرنده ها فرا رسیده است .🌱 0 1 Sheida Hanafi 9 ساعت پیش امیلی و صعود جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.5 18 صفحۀ 237 هیچ کاری جالب تر از رقصیدن دور آتشی بزرگ نیست پس چه دلیلی دارد که غصه ی خاکستر بعد از آتش را بخوریم؟☺️ 0 2 Sheida Hanafi 10 ساعت پیش امیلی و صعود جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.5 18 صفحۀ 210 این دختر عمیقا عشق میورزد، به شدت رنج میکشد و لحظات پر فراز و نشیبی را تجربه میکند ❤️🩹 0 10 Sheida Hanafi 15 ساعت پیش آب باریکه ها انعام کجه جی 5.0 0 صفحۀ 99 فرو ریخت دیوارِ فاصله بی آنکه او خواسته باشد در دَم دست به کار شد و دستش را فاصله کرد 💔 0 3 Sheida Hanafi 15 ساعت پیش آب باریکه ها انعام کجه جی 5.0 0 صفحۀ 97 ای عشق اولین ! مهر و محبتت چه شد آن لحظه که به من پشت کردی و به سوی یک زندگی بهتر تاختی؟💔 0 3 Sheida Hanafi 15 ساعت پیش آب باریکه ها انعام کجه جی 5.0 0 صفحۀ 93 با او نوشیدیم نه از سر ترس بلکه میخواستیم گل هایِ تازه شکفته ی رنج در بالکنِ آخرین نشست مان را آبی داده باشیم❤️🩹 0 2 Sheida Hanafi 19 ساعت پیش ساحل مرگ آکیرا یوشیمورا 3.8 2 صفحۀ 10 مرگ تنها خوابی عمیق است پیش از بازگشت روح 🌱 0 4 Sheida Hanafi دیروز امیلی و صعود جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.5 18 صفحۀ 122 هروقت فرصت میکرد به درون کتابفروشی میخزید و نگاهِ پر عطشی به مجله هایی که قدرت خریدشان را نداشت می انداخت تا بفهمد چی چاپ کرده اند 😇 0 6 Sheida Hanafi دیروز امیلی و صعود جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.5 18 صفحۀ 122 امیلی مغازه کتابفروشی را که عطر کتابها و مجله های تازه اش ، بینی اش را نوازش میداد ، با تاسف ترک کرد 🫠 0 15 Sheida Hanafi دیروز آب باریکه ها انعام کجه جی 5.0 0 صفحۀ 18 غربت گذشته را از ما میگیرد و در خمره های فراموشی می چپاند ❤️🩹 0 6 Sheida Hanafi دیروز آب باریکه ها انعام کجه جی 5.0 0 صفحۀ 17 به زنای خوشگلی که قشنگی شون مقهور زمان نشه میگن مثل فرش کاشان میمونه ، هرچی بیشتر پا بخوره ، جذاب تر میشه❤️🔥 0 4 Sheida Hanafi دیروز آب باریکه ها انعام کجه جی 5.0 0 صفحۀ 13 من از سوالاتی که بوی بازجویی میدهد متنفرم🤬 0 9 Sheida Hanafi دیروز آب باریکه ها انعام کجه جی 5.0 0 صفحۀ 8 زمزم! چطور میتوانم به این جوانک حالی کنم در زیباترین کشورهای جهان هم ، عمر آدمی تباه میشود و بی هیچ ثمری میگذرد؟ آنجا که صدای خُرد شدن آدم بیشتر میپیچد🥲 0 7 Sheida Hanafi دیروز آب باریکه ها انعام کجه جی 5.0 0 صفحۀ 6 کدام احمق سنگدلی خواسته مردها گریه نکنند؟💔 0 4 Sheida Hanafi دیروز آب باریکه ها انعام کجه جی 5.0 0 صفحۀ 5 برای آرام شدن باید به شراب و فرهنگ واژگان پناه برد🌱 0 3 Sheida Hanafi دیروز امیلی و صعود جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.5 18 صفحۀ 94 ارزشمند ترین چیزی که در هر مدرسه ای باید یاد بگیری این است که خودت را بهتر بشناسی ! اجازه نده تو را به چیزی غیر از خودت تبدیل کنند💎 0 3 Sheida Hanafi 2 روز پیش موشی به نام میکا مت هیگ 3.0 3 صفحۀ 102 تظاهر کردن به چیزی که نیستی واقعا خسته کننده ست😒 0 10 Sheida Hanafi 2 روز پیش موشی به نام میکا مت هیگ 3.0 3 صفحۀ 86 جرات داشتن به معنای نترسیدن نیست . جرات داشتن یعنی ترسیدن و با این حال جلو رفتن ، ایستادن مقابل کسی که هزار برابر از خودت بزرگتر است ، و کمک کردن به دوستی که در دردسر افتاده 💎 1 8 Sheida Hanafi 3 روز پیش امیلی و صعود جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.5 18 صفحۀ 26 امیلی به شکست خورده ها رحم کن !. اگر لازم شد بی رحمی ها و بدجنسی ها را مسخره کن اما در مورد ضعف ها رحم داشته باش💔 0 10 Sheida Hanafi 3 روز پیش امیلی و صعود جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.5 18 صفحۀ 13 هیچ چیز وقتی روی کاغذ می آید به اندازه وقتی که در ذهنت است بد ، منزجر کننده یا متاسفانه نیست ✍️ 0 7