بریدههای کتاب Sheida Hanafi Sheida Hanafi 8 ساعت پیش آنا کارنینا جلد 1 لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 64 صفحۀ 192 یکی از ما دو نفر احمق است . ولی آدم هیچوقت نمیتواند قبول کند که احمق خودش است ... 0 5 Sheida Hanafi 8 ساعت پیش آنا کارنینا جلد 1 لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 64 صفحۀ 183 من آرزویی جز این ندارم که عاشق شوم . اگر راستش را بخواهید شکایتم از این است که کمند رو محکم نمیکشند . دیگر دارم مایوس میشوم 🥲 0 2 Sheida Hanafi 8 ساعت پیش آنا کارنینا جلد 1 لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 64 صفحۀ 163 من کولی به دنیا آمده ام و کولی میمیرم ! کسی نمیتواند مرا مقید به زندگی کند ❤️🩹 0 5 Sheida Hanafi 12 ساعت پیش آنا کارنینا جلد 1 لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 64 صفحۀ 119 چه خوب که سر وقت آمدید ، بعضی ها خیال میکنند دیر آمدن نشانه تشخص است 😒 0 81 Sheida Hanafi دیروز آنا کارنینا جلد 1 لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 64 صفحۀ 76 یکدفعه راهزن دین و دلی پیدا میشود و تو دیوانه میشوی و کارت تمام است 💔 0 7 Sheida Hanafi دیروز آنا کارنینا جلد 1 لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 64 صفحۀ 52 او ، فقط زن های زیبا و اسرار آمیز و متفاوت از همه را دوست می داشت 💖 0 12 Sheida Hanafi دیروز آنا کارنینا جلد 1 لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 64 صفحۀ 25 انتقام از آن من است ، من جزا خواهم داد 💔 0 7 Sheida Hanafi دیروز جودی و دوشنبه های دلگیر جلد 15 مگان مک دونالد 4.9 3 صفحۀ 134 یه چیز خوب درباره شنبه ها بگو ! اولین شکلات شکل لب روز شنبه ساخته شد 🍫 جلد اول مجموعه نارنیا شنبه چاپ شد 🦁 شنبه ها کمتر از روزهای دیگه دردناکه ❤️🩹 0 9 Sheida Hanafi دیروز جودی و دوشنبه های دلگیر جلد 15 مگان مک دونالد 4.9 3 صفحۀ 12 جودی گفت : شنبه بدترین روز هفته است ! استینک گفت : یک خبر خوب ، اگه از شنبه خوشت نمیاد ، ۲۴ ساعت بعد تمام میشود 🥰 0 13 Sheida Hanafi دیروز جودی و دوشنبه های دلگیر جلد 15 مگان مک دونالد 4.9 3 صفحۀ 9 شنبه ها انگار یکی با مشت میکوبید به بازویش یا با لگد میزد توی پایش 🤬 0 2 Sheida Hanafi 2 روز پیش دانش نامه ی تمدن های جهان باستان کی.ام. سانتون 4.5 2 صفحۀ 99 هِرا همسر زئوس پشتیبان زنان و ازدواج 💒 0 8 Sheida Hanafi 2 روز پیش دانش نامه ی تمدن های جهان باستان کی.ام. سانتون 4.5 2 صفحۀ 99 پوزیدون فرمانروای دریاها و کنترل کننده ی توفان های دریایی بود 🌊 0 5 Sheida Hanafi 2 روز پیش دانش نامه ی تمدن های جهان باستان کی.ام. سانتون 4.5 2 صفحۀ 99 دیونیزوس ایزدان تاکستان و تئاتر 🎭 0 2 Sheida Hanafi 2 روز پیش دانش نامه ی تمدن های جهان باستان کی.ام. سانتون 4.5 2 صفحۀ 99 هادس فرمانروای مردگان و دنیای مرگ 💀 0 7 Sheida Hanafi 2 روز پیش دانش نامه ی تمدن های جهان باستان کی.ام. سانتون 4.5 2 صفحۀ 98 آفرودیت الهه عشق و زیبایی 💘 0 11 Sheida Hanafi 2 روز پیش دانش نامه ی تمدن های جهان باستان کی.ام. سانتون 4.5 2 صفحۀ 98 آرتمیس الهه شکار و ماه 🌙 او از زنان باردار مراقبت میکرد 💖 0 6 Sheida Hanafi 2 روز پیش دانش نامه ی تمدن های جهان باستان کی.ام. سانتون 4.5 2 صفحۀ 98 آپولو ایزدان خورشید 🌞 ایزد حقیقت ، هنر ، موسیقی و شفابخشی ❤️🩹 0 9 Sheida Hanafi 2 روز پیش دانش نامه ی تمدن های جهان باستان کی.ام. سانتون 4.5 2 صفحۀ 98 زئوس فرمانروای ایزدان بر نظم جهان نظارت داشت 🌎 0 4 Sheida Hanafi 4 روز پیش دیدن از سیزده منظر کالم مک کان 2.7 3 صفحۀ 118 امواجی که رو به ساحل می آیند ، دقایق شتابان عمرمان ، رنج پنهانمان هستند 🌊 0 0 Sheida Hanafi 4 روز پیش دیدن از سیزده منظر کالم مک کان 2.7 3 صفحۀ 103 من یک احمق پیر و احساساتی ام ؛ پیری ، غرق در نوستالژی هاست ❤️🩹 0 5