بریده کتابهای paku paku دیروز الف پائولو کوئیلو 0.0 صفحۀ 154 میگویند هربار کسی را گرم در آغوش میگیریم، یک روز به عمرمان اضافه میشود. پس لطفاً مرا بغل کن. 0 9 paku 2 روز پیش الف پائولو کوئیلو 0.0 صفحۀ 125 اگر خودت را فتح کنی، جهان را فتح خواهی کرد. 1 5 paku 3 روز پیش الف پائولو کوئیلو 0.0 صفحۀ 106 هر کس خدا را بشناسد، نمیتواند توصیفش کند. هرکس خدا را توصیف کند، او را نمی شناسد. 0 7 paku 3 روز پیش الف پائولو کوئیلو 0.0 صفحۀ 71 اشک، خون جاری در رگهای روح است. 0 28 paku 1403/6/17 آبنبات نارگیلی جلد 4 مهرداد صدقی 4.4 60 صفحۀ 351 با خودم فکر کردم اگر همه آدمهای دنیا عاشق بودن چقدر خوب میشد، چون همه مهربان میشدند. بعد فکر کردم شاید دعواها و جنگها برای این است که مردم عاشق نیستند. 0 8 paku 1403/6/10 تصرف عدوانی: داستانی درباره ی عشق لنا آندرشون 3.4 34 صفحۀ 140 آدم تقریباً هرگز از خویشتن داری پشیمان نمیشود! 0 10 paku 1403/6/10 تصرف عدوانی: داستانی درباره ی عشق لنا آندرشون 3.4 34 صفحۀ 114 کسی که در مورد چیزهای کوچک دروغ میگوید، به سرعت در مورد همه چیز و همه زندگیش هم دروغ میگوید و مجبور میشود پشت پرده زندگی کند. 0 38 paku 1403/6/10 تصرف عدوانی: داستانی درباره ی عشق لنا آندرشون 3.4 34 صفحۀ 114 کسی که با زنان یا مردان متعدد رابطه دارد هرگز لازم نیست خطر کند و به کسی واقعاً نزدیک شود؛ چنین کسی هرگز با دیگران رابطهای برقرار نمیکند... . 0 4 paku 1403/6/7 تصرف عدوانی: داستانی درباره ی عشق لنا آندرشون 3.4 34 صفحۀ 61 عشق به کلمه نیاز دارد. مدتی کوتاه میتوان به حس بیکلام اعتماد کرد، اما در دراز مدت، عشق بیکلام و کلام بی عشق دوام نخواهد آورد. عشق جانوریست گرسنه؛ خوراکش ارتباط، اطمینان دادنهای پی در پی و چشم به چشم هم دوختن است. وقتی چشمها به هم بسیار نزدیک میشوند، چشم هیچ کدامشان چیز دیگری نمیبیند. 0 3 paku 1403/6/7 تصرف عدوانی: داستانی درباره ی عشق لنا آندرشون 3.4 34 صفحۀ 55 وقتی انتظارات کاهش مییابد، کوچکترین نشانی از امید موجب شادی میشود. 0 8 paku 1403/6/7 تصرف عدوانی: داستانی درباره ی عشق لنا آندرشون 3.4 34 صفحۀ 35 هوگو را آنچنان دوست داشت که تنش به درد میآمد. - :) 0 4 paku 1403/6/7 تصرف عدوانی: داستانی درباره ی عشق لنا آندرشون 3.4 34 صفحۀ 55 برای حاد نشدن درد و رنج، باید جامهای عشق پیوسته پر شود. 0 6 paku 1403/5/27 آخرین وسوسه مسیح نیکوس کازانتزاکیس 4.5 4 صفحۀ 359 برای نجات روح انسان، لحظهای هم کفایت میکند. 0 8 paku 1403/5/27 آخرین وسوسه مسیح نیکوس کازانتزاکیس 4.5 4 صفحۀ 362 با رویاهاست که انسان مبارزه خویش را آغاز میکند؛ کم کم سایه غلیظتر میشود و تجسم مییابد. روح آراسته به تن میشود و به زمین فرو میپوید... 0 6 paku 1403/5/26 آخرین وسوسه مسیح نیکوس کازانتزاکیس 4.5 4 صفحۀ 329 یهودا، اگر روح درون ما دگرگون نشود، دنیای بیرونمان هیچگاه دگرگون نخواهد شد. دشمن در درون است. رومیها در درون هستند. نجات از درون آغاز میشود. 0 17 paku 1403/5/26 آخرین وسوسه مسیح نیکوس کازانتزاکیس 4.5 4 صفحۀ 328 در الواح موسی آمده است که "مرتکب زنا نشوید"، اما من به شما میگویم که حتی اگر کسی نگاه شهوت آلود به زنی بیندازد، در قلب خویش مرتکب زنا گشته است. نگاه ناپاک، آدم را روانه جهنم میسازد. شریعت کهن شما را تعلیم میدهد که: "به پدر و مادر خویش احترام بگذارید"، اما من میگویم که قلب خویش را درون خانه پدر و مادر زندانی نسازید. بگذارید قلبتان پر بگیرد و وارد تمام خانهها شود و تمام جهان را در آغوش بکشد. پدر ما خداست و زمین مادر ما. نیمه خاک نیمه آسمان هستیم. احترام به پدر و مادر یعنی احترام به آسمان و زمین. 0 8 paku 1403/5/24 آخرین وسوسه مسیح نیکوس کازانتزاکیس 4.5 4 صفحۀ 281 حقیقت هم این است که همه چیز در دنیا بسته به فرصت است؛ فرصت مایهی پختگی همه چیز است. اگر آدم فرصت بیابد، در تبدیل لجن وجودی خویش به روح توفیق مییابد و آنگاه دیگر از مرگ به هراس نمیافتد. در صورت نیافتن فرصت آدم از بین میرود... . 0 1 paku 1403/5/23 آخرین وسوسه مسیح نیکوس کازانتزاکیس 4.5 4 صفحۀ 263 درهای بهشت و دوزخ کنار یکدیگرند و هردو یکسانند، سبز و زیبا. پس ای آدم، مواظب باش، مواظب باش، مواظب باش! 0 4 paku 1403/5/14 آخرین وسوسه مسیح نیکوس کازانتزاکیس 4.5 4 صفحۀ 232 - یهودا، قانون خدا برای درختان و انسانها یکی است. سرخ ریش دندان به هم فشرد و با طعنه پرسید: بفرمایید اسم آن قانون چیست؟ -زمان! 0 2 paku 1403/5/13 آخرین وسوسه مسیح نیکوس کازانتزاکیس 4.5 4 صفحۀ 221 عیسی که برای لذت بردن از این لحظه مقدس ایستاده بود، گفت: سفر کردن، دامن گستردن تاریکی را به تماشا نشستن، به دهی رسیدن، اولین مشعلهای افروخته را دیدن و چیزی برای خوردن نداشتن و جایی برای خفتن، و همه چیز را در اختیار کرم خداوند و نیکویی انسانها قرار دادن_ به نظرم این یکی از بزرگترین و نابترین لذتهای دنیاست! 0 2