بریدههای کتاب Neginiii Neginiii 2 روز پیش گورستان کتاب های فراموش شده؛ زندانی آسمان جلد 3 کارلوس روئیس ثافون 4.0 7 صفحۀ 51 میدونی چیه دانیل؟ گاهی فکر میکنم که داروین در نظریاتش دچار اشتباه شده بود؛ در واقع به نظر می رسه که سرمنشاء انسان باید خوک باشه نه چیز دیگه، چون از هر ده نفر انسان، هشت نفرشون خوک صفت هستن و وجودشون هم درست مثل دم یک خوک پروار شده، کج و معوج و ناراسته. 0 0 Neginiii 2 روز پیش گورستان کتاب های فراموش شده؛ زندانی آسمان جلد 3 کارلوس روئیس ثافون 4.0 7 صفحۀ 26 انسان هایی که دارای روحی حقیر هستند همواره تلاش می کنند به دیگران نیز چنین حس کوچک بودنی را تلقین کنند. 0 3 Neginiii 1404/4/25 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.4 13 صفحۀ 327 پرسید : "میدونی بهترین چیز در مورد شکستن قلب چیه؟" سری به چپ و راست گرداندم تا بگویم که نمی دانم. گفت:" قلب رو فقط یکبار می تونن بشکنن. بعد از اون فقط خراش بر میداره." 0 1 Neginiii 1404/4/24 خانه گربه ها هیوا قادر 3.6 3 صفحۀ 231 مردم بدانند شومی و بدی نه از گربه سیاه است، نه از شیطان، بلکه از خود انسان است. گربه سیاه کاملا از آن همه زشتی ای که به او نسبت داده اند، دور است، بلکه آن ها همه نیروهای خصمانه خود انسانند که خودش در مقابل انسان و جاندار و طبيعت به کار برده است؛ از گربه سیاه نیست. 0 1 Neginiii 1404/4/21 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.4 13 صفحۀ 189 گفت : به نظر میاد حالت خوب نیست. گفتم : کمی سوء هاضمه پیدا کردم. " چی قورت دادی که نتونستی هضم کنی؟" " حقیقت." 0 0 Neginiii 1404/4/21 گورستان کتاب های فراموش شده؛ بازی فرشته جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 4.4 13 صفحۀ 139 حتی شنیدن بدترین خبرها نیز می تواند آسان باشد وقتی تنها کاری که با تو انجام می دهد زدن مهر تایید بر آن چیزی باشد که از ابتدا آن را می دانستی بی آنکه نیازی به دانستنش باشد. 0 1 Neginiii 1404/4/16 خانه گربه ها هیوا قادر 3.6 3 صفحۀ 40 گفتم : به نظر می آید یک روح هم برای آدمی زیاد باشد. چرا؟ چون زندگی آسان نیست. 0 4 Neginiii 1404/4/16 ماه مربع غاده السمان 0.0 صفحۀ 61 مردم فراموش نمی کنند، تازه آن وقت که به سودشان باشد حافظه را ابزار آزار دیگران می کنند. 0 1 Neginiii 1404/4/13 هر چه به دنبالش هستی در کتابخانه پیدا می شود میچیکو آئویاما 4.8 3 صفحۀ 35 تو دنیایی که نمی دونیم قرار چی پیش بیاد، من فقط کاری که الان از دستم برمیاد رو انجام میدم. 0 7 Neginiii 1404/3/30 پی یر کریستیان بوبن 4.1 4 صفحۀ 37 زندگی به ریش ما می خندد خبر داری که؟ و هر که را عاقل تر، بیش تر دست می اندازد و پریشان می کند. 0 3 Neginiii 1404/3/17 رختشویخانهی لبخند یوننام دونگ کیم جییون 4.0 1 صفحۀ 141 یک روز میتونی، به عقب برگردی و طوفانی که زمانی از زندگیت گذر کرده بوده رو ببینی.... درختی باش با سرافرازترین شاخه ها و تنومندترین تنه. به خاطر داشته باش، چه گردبادی سخت باشه چه طوفانی سبک، به محضی که از اون بیرون بیای، همه ی اونا تبدیل به بادهایی در گذشته می شن. 0 1