بریدههای کتاب Motahareh Tahmasebi Motahareh Tahmasebi 5 روز پیش سرسختی؛ قدرت اشتیاق و پشتکار آنجلا داک ورث 3.8 1 صفحۀ 88 0 3 Motahareh Tahmasebi 5 روز پیش سرسختی؛ قدرت اشتیاق و پشتکار آنجلا داک ورث 3.8 1 صفحۀ 86 سرسختی یعنی پایبندی طولانی مدت به هدف سطح بالا. کمبود سرسختی ممکن است از کمبود پیوستگی در ساختار اهداف ناشی شود. 0 1 Motahareh Tahmasebi 1404/2/4 چهار هزار هفته مدیریت زمان برای انسان فانی الیور برکمن 3.7 13 صفحۀ 168 تنها آن دستاوردهایی مهم یا بیمانند خواهند بود که ما برایشان به قدر نیاز، زمان گذاشتهایم. 0 0 Motahareh Tahmasebi 1404/1/20 چهار هزار هفته مدیریت زمان برای انسان فانی الیور برکمن 3.7 13 صفحۀ 113 اما زمانی که بتوانیم از میل به قطعیت خواهی در باب بروز رویداد هایی همسو با انتظارات مان دست برداریم و در تنها لحظه ای که به راستی وجود دارد_یعنی حال_ زندگی کنیم، از بند اضطراب رهایی خواهیم یافت. 0 0 Motahareh Tahmasebi 1404/1/4 چهار هزار هفته مدیریت زمان برای انسان فانی الیور برکمن 3.7 13 صفحۀ 91 در وهله ی اول، مسئله این است که رسانههای اجتماعی تعریف ما از "مسائل مهم" را تغییر میدهند. به قول هری فرانکفورت، فیلسوف آمریکایی، آنها توانایی ما برای "خواستن چیزهایی که به راستی میخواهیم" را زایل میکنند. 0 0 Motahareh Tahmasebi 1403/12/23 چهار هزار هفته مدیریت زمان برای انسان فانی الیور برکمن 3.7 13 صفحۀ 61 ما تنها از طریق مواجهه با فناپذیری است که قادر خواهیم بود رابطه ای به راستی اصیل با زندگی مان برقرار سازیم. 0 0 Motahareh Tahmasebi 1403/9/12 روان شناسی پول مورگان هاوزل 4.0 1 صفحۀ 32 0 3