بریدههای کتاب مصطفی جعفری مصطفی جعفری 1404/1/15 بشنو از نی: مروری بر دعای ابوحمزه ثمالی علی صفایی حائری 4.4 14 صفحۀ 124 تويى كه مىتوان بر تو تكيه كرد و مىتوان با تكيهى بر تو با دشمنهاى بزرگ درگير شد و موسى صفت، در برابر فرعون قدرت ايستاد و ابراهيموار، در برابر آتش نمرود و يوسف گونه، در برابر زيبايى زنها و عيسىمنش، در برابر تجملها و بدعتها و محمد كردار، در برابر تمامى آنچه كه جز توست و براى غير توست. 0 1 مصطفی جعفری 1404/1/15 بشنو از نی: مروری بر دعای ابوحمزه ثمالی علی صفایی حائری 4.4 14 صفحۀ 122 ما ضرورتى ندارد كه در خودمان چيزى بيافرينيم، بلكه كافى است آنچه را كه داريم جهت بدهيم و رهبرى كنيم... 0 0 مصطفی جعفری 1404/1/8 بشنو از نی: مروری بر دعای ابوحمزه ثمالی علی صفایی حائری 4.4 14 صفحۀ 103 واى بر من و به رسواييم. در صفحهى هستى، در اين لوح منظم، من با دست نعمتها، نقش گناهانم را كشيدم. 0 2 مصطفی جعفری 1404/1/7 بشنو از نی: مروری بر دعای ابوحمزه ثمالی علی صفایی حائری 4.4 14 صفحۀ 91 از محروميتها، نه بخل و فقر و ظلم او را، كه بىظرفيتى و محدوديت خود را كشف كن. 0 0 مصطفی جعفری 1404/1/7 بشنو از نی: مروری بر دعای ابوحمزه ثمالی علی صفایی حائری 4.4 14 صفحۀ 84 آنها كه از خدا عدول كردهاند و از اين نور گذشتهاند، ديگر ارزش ثابتى نخواهند داشت و جز خودمحورى، تكيهگاهى نخواهند داشت. با اين خودخواهى سخن از انسان دوستى و حقوق انسانها بيش از يك دروغ و فريب نيست. كَذَبَ العادِلُونَ بِاللّهِ و ضَلُّوا ضَلالاً بَعيداً وَ خَسِرُوا خُسْراناً مُبيناً؛ 0 0 مصطفی جعفری 1404/1/7 بشنو از نی: مروری بر دعای ابوحمزه ثمالی علی صفایی حائری 4.4 14 صفحۀ 77 ما اين دنيا را عشرتكده حساب مىكنيم و منزل خويش مىشناسيم و اين است كه رنجها را نمىفهميم. ما دادهها را ملاك افتخار مىدانيم و اين است كه با داشتنها سرخوشيم و با از دست دادنها سربزيريم. 0 0 مصطفی جعفری 1404/1/7 بشنو از نی: مروری بر دعای ابوحمزه ثمالی علی صفایی حائری 4.4 14 صفحۀ 62 با اطعام و احسانم درس تجمل و نمايش داشتم و خلق را به اين طرف كشاندم. با سخنم و با زيباييم و با علم و با ثروتم آنها را در خويش نگه داشتم و از حق جدا كردم. پ.ن: چه سفرههای اطعام و چه مباحثات علمی که اینگونه بودند و صاحب برکتی نشدند. فقط انرژیها را گرفتند و با نداشتن حاصل، ناامیدیها را خلق کردند... 0 0 مصطفی جعفری 1404/1/7 بشنو از نی: مروری بر دعای ابوحمزه ثمالی علی صفایی حائری 4.4 14 صفحۀ 56 تو گفتهاى سؤال كنيم تا بدهى، با اين كه مىتوانستى بدون سؤال بدهى. تو مسألت ما را مىخواهى تا در اين مسألت آمادگى پيدا كنيم و با اين خواستن با تو پيوند بخوريم و به سوى تو بياييم. 0 0 مصطفی جعفری 1403/12/28 بشنو از نی: مروری بر دعای ابوحمزه ثمالی علی صفایی حائری 4.4 14 صفحۀ 23 اگر بدانم هر چه جز او مرا حركت داده و هر چه جز او مرا خوشحال كرده و يا رنج داده خسارت من و زيان من و ذنب من و گناه من است، آن موقع ديگر تمام گناهها را، غيبت و تهمت و زنا و لواط، حساب نمىكنم... 0 0 مصطفی جعفری 1403/12/26 بشنو از نی: مروری بر دعای ابوحمزه ثمالی علی صفایی حائری 4.4 14 صفحۀ 10 «تو كه بار خدا را به دوش گرفتهاى، جز با پاى او و عبوديت او نمىتوانى حركت كنى.» پ.ن ۱: در مورد اطاعت و عبودیت سخن بسیار رفته اما کمتر کسی توانسته مبانی مستحکم و مبین آن را به خوبی توضیح دهد. توضیحی که هم عقل را بر تارک وجود آدمی باقی گذارد و هم احساس را سیراب کند؛ و این توضیح، چیزی است که در آثار مرحوم صفایی خودنمایی میکند. پ.ن ۲: برخی میگویند این حرفهای شیخ علی صفایی بیشتر به شعار و بازار گرمی میماند و در دین ریشه ندارد. خطاب به آنها روایت قدسی را که مستند و منبع این حرف است را یادآوری میکنم: «عبدی اطعنی حتی اجعلک مثلی...» 0 1 مصطفی جعفری 1403/12/17 اندیشه من علی صفایی حائری 4.4 8 صفحۀ 10 اسلام جز با پاى خودش به مقصد نخواهد رسيد و نه تنها هدف بلكه راه هم بايد راه خودش باشد. 0 8 مصطفی جعفری 1403/12/16 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 130 صفحۀ 20 پیشنهاد امان به علی اکبرت نیز اگر نه بیشتر، به همین اندازه ابلهانه بود. کور خوانده بود دشمن و در جهل مرکب دست و پا میزد. قلب را از سینه جدا ساختن، چشم و بینایی را دوتا دیدن، و نور را از خورشید، مجزا تلقی کردن چقدر احمقانه است! 0 0 مصطفی جعفری 1403/11/21 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 254 صفحۀ 90 مثل این بود که پیوسته، با سیری یکنواخت از سراشیبی فرو میلغزم و گمان میکردم که به سوی قله صعود میکنم. و به راستی همینطور بود. در انظار مردم، در راه اعتبار و عزت بالا میرفتم و زندگی با همان شتاب از زیر پایم میگذشت و از من دور میشد؛ تا امروز که مرگ بر درم میکوبد... 0 2 مصطفی جعفری 1403/11/17 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 113 صفحۀ 75 میتوان همه چیز را از انسان گرفت مگر یک چیز: آزادی انسان در انتخاب رفتارش در هر شرایط و نیز انتخاب راه خود. 0 3