بریدههای کتاب maHsa.. maHsa.. 2 روز پیش او یک ملت بود: خاطراتی از شهید سیدمحمد حسینی بهشتی جلد 12 محمدعلی صمدی 4.2 4 صفحۀ 101 گفت:«خیلی غیر واقع بینانه با مسائل سیاسی برخورد میکنید.» گفتم:« همین جورهاست،ما قرار است آرمان طلبانه با مسائل برخورد کنیم،انقلاب ما انقلاب آرمان هاست نه انقلاب تسلیم به واقعیت ها.ما انقلاب کردیم که واقعیت ها را عوض کنیم،نه این که واقعیت ها را هرچه هست،بپذیریم.» 0 1 maHsa.. 6 روز پیش سخن و سکوت مجتبی تهرانی 5.0 0 صفحۀ 82 امام علی علیه السلام می فرمایند :«کَلَامُ الرَجُلِ مِیزَانُ عَقلِهِ» سخن شخص،میزان سنجش عقل اوست. 0 3 maHsa.. 6 روز پیش سخن و سکوت مجتبی تهرانی 5.0 0 صفحۀ 87 1 5 maHsa.. 1404/5/10 عشق خدا، چرایی و چگونگی محمدحسن وکیلی 4.6 30 صفحۀ 54 اما بعضی از اهل دل می گویند دعا کن بعد از زیارت با دست خالی برگردی . نه این که با دست پر بروی و انجا دستت خالی شود و برگردی ، بلکه بفهمی دستت خالی است؛الان هم دستت خالی است.. 0 3 maHsa.. 1404/5/9 عشق خدا، چرایی و چگونگی محمدحسن وکیلی 4.6 30 صفحۀ 54 علامت اینکه زیارت انسان برای خداست نه برای رسیدن به حال خوش و گرفتن حاجت و امثال این امور ، این است که وقتی از زیارت برگشت در قلبش حال بندگی و سرشکستی و ذلت بیشتر شده باشد . 0 3 maHsa.. 1404/4/21 دیدم که جانم می رود: خاطراتی از شهید مصطفی کاظم زاده حمید داودآبادی 4.1 40 صفحۀ 151 و امیدوارم که فقط برای ابزار تاسف عزاداری نکنید، بلکه دنبال این بروید که برای چه به جبهه رفتم و برای چه شهید شدم! بله،شهید عزادار نمیخواهد ، پیرو میخواهد. 0 5 maHsa.. 1404/4/2 آن سوی مرگ جمال صادقی 4.3 82 صفحۀ 345 0 2