بریدههای کتاب joiboy joiboy دیروز جنگ تریاک؛ جنگ تریاک جلد 1 آر.اف.کوانگ 4.3 18 صفحۀ 533 هیچ چیز مقدر نشده. شما آدم ها همیشه... چه در مصیبت چه در خوشی... فکر میکنید کارها برایتان مقدر شده. قسمت و سرنوشت، یک قصهی ساختگی است. خدایان چیزی برای بشر انتخاب نمیکنند، خودتان مختارید. 0 1 joiboy 3 روز پیش جنگ تریاک؛ جنگ تریاک جلد 1 آر.اف.کوانگ 4.3 18 صفحۀ 489 «شجاع بودن آسونه... اینکه بفهمی کی نباید بجنگی سخته.» 0 13 joiboy 3 روز پیش جنگ تریاک؛ جنگ تریاک جلد 1 آر.اف.کوانگ 4.3 18 صفحۀ 469 کسی نمیتونه جلوی آدم انتقامجو رو بگیره و واسه یه دیوونه منطق آوردن بی فایدست. 0 12 joiboy 4 روز پیش زمانی که همخانهی داوینچی بودم محمدرضا مرزوقی 4.1 9 صفحۀ 34 تواضع؟ تواضع چرا؟ تواضع کار آدمای ریاکاریه که میدونن کارشون اصلا خوب نیست و بازم میخوان خودنمایی کنن. من وقتی یه شاهکار خلق میکنم، خودم قبل از بقیه متوجه این موضوع میشم. واسه همین خیالم راحته که اگه تمام دنیا هم بهش فحش بدن باز کار من شاهکاره. 0 6 joiboy 4 روز پیش زمانی که همخانهی داوینچی بودم محمدرضا مرزوقی 4.1 9 صفحۀ 7 در زندگی هر آدمی گاهی پیش می آید که آدم های بزرگی سر راهش سبز شوند. من خودم سر راه آدم های بزرگ سبز میشدم. 0 7 joiboy 5 روز پیش جنگ تریاک؛ جنگ تریاک جلد 1 آر.اف.کوانگ 4.3 18 صفحۀ 350 «همیشه با یه قدرت بزرگ، یه خطر بزرگ همراهه. فرق بین انسان های بزرگ و عادی اینه که آدم های بزرگ حاضر به پذیرفتن این خطر میشن.» 0 6 joiboy 5 روز پیش جنگ تریاک؛ جنگ تریاک جلد 1 آر.اف.کوانگ 4.3 18 صفحۀ 257 «جنگ تعیین نمیکنه حق با کیه... فقط تعیین میکنه کی میمونه.» 0 6 joiboy 5 روز پیش جنگ تریاک؛ جنگ تریاک جلد 1 آر.اف.کوانگ 4.3 18 صفحۀ 219 حکومت رو دست بالا گرفتی. فکر میکنی چرا تونستی توی آزمون همکلاسی هات رو شکست بدی؟ چون به اونا حرکات رزمی تعدیل شده رو آموختن. برای سهولت بیشتر نسخهی فشرده و بسته بندی شده رو تحویلشون دادن. همین امر دربارهی مذهبشون هم صدق میکنه. 0 4 joiboy 5 روز پیش جنگ تریاک؛ جنگ تریاک جلد 1 آر.اف.کوانگ 4.3 18 صفحۀ 212 اما وجود یا عدم وجود خدایان چه تاثیری روی من داره؟ چه اهمیتی داره دنیا چطور خلق شده؟ چون تو هم بخشی از اونی، چون تو وجود داری و اگر نخوای فقط یه جز کوچیک بی هدف در جهان باشی که از رابطهی خودش با مجموعه ای بسیار بزرگ تر بی خبره، پژوهش میکنی. 0 3 joiboy 6 روز پیش فارنهایت 451 ری بردبری 3.9 41 صفحۀ 6 جنایت های بدتر از کتاب سوزاندن هم وجود دارد. یکی از آن ها کتاب نخواندن است. 0 95 joiboy 6 روز پیش فارنهایت 451 ری بردبری 3.9 41 صفحۀ 5 0 9 joiboy 1404/4/17 دوازده جلد 2 جاستین کرونین 5.0 0 صفحۀ 821 چون بهشت همین طوریه. یعنی در خونه رو توی گرگ و میش باز کنی و ببینی اون هایی که دوستشون داری اون تو هستن. 0 3 joiboy 1404/4/17 دوازده جلد 2 جاستین کرونین 5.0 0 صفحۀ 475 در منطقهی برده نشین، مردم در حقیقت هیچ دوستی، نه به شکلی که سارا از دوستی میدانست، نداشتند. دربارهی خودت، که درواقع کسی نبودی، و رویاهایت، که در واقع وجود نداشت، صحبت نمیکردی. 0 7 joiboy 1404/4/4 دوازده جلد 2 جاستین کرونین 5.0 0 صفحۀ 402 تا وقتی به یاد کسی باشیم، اون ها واقعا نمیرن. فکرهاشون، احساس هاشون، خاطره هاشون، یه بخشی از وجود ما میشه. 0 38 joiboy 1404/4/4 دوازده جلد 2 جاستین کرونین 5.0 0 صفحۀ 395 بزرگ ترین ایمان در وهله اول ارادهی پرسیدنه، اون هم زمانی که همهی شواهد برعکسه. 1 16 joiboy 1404/4/4 دوازده جلد 2 جاستین کرونین 5.0 0 صفحۀ 357 پیتر مثل همیشه بلافاصله جای خالی او را حس کرد. واقعیت همین بود: آن ها همیشه یکدیگر را ترک میکردند. 0 13 joiboy 1404/4/2 دوازده جلد 2 جاستین کرونین 5.0 0 صفحۀ 179 چقدر عجیب است آدم لحظهای با فکرهایش تنهاست و لحظهای دیگر کسی از راه میرسد که انگار عمیق ترین بخش وجودت را میشناسد و میتواند روحت را مثل کتاب باز کند. 3 12 joiboy 1404/4/2 دوازده جلد 2 جاستین کرونین 5.0 0 صفحۀ 176 قصهی هیچ کس چیزی نیست که بقیه انتظارش را داشته باشند و آدم از این که دیگران چقدر قدرت تحمل دارند تعجب میکند. 0 15 joiboy 1404/4/2 دوازده جلد 2 جاستین کرونین 5.0 0 صفحۀ 23 « متوجهی؟ چون اون شجاعانه ترین کار ممکن رو کرد. میدونی چی بود؟» « که امید داشته باشه.» « آره.» 2 11 joiboy 1404/3/23 ارباب حلقهها؛ بازگشت شاه جلد 3 جی. آر. آر. تالکین 4.6 24 صفحۀ 450 جهان چنان پر از آسیب ها و حوادث ناگوار است که برای تکثیر آن نیاز به جنگ نیست. 7 23