بریدههای کتاب homa homa 1402/6/6 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.6 55 صفحۀ 14 نه آنها چنین آدمهایی نیستند. موضوع دقیقا همین است. اگر افراد کینهتوزی بودند به حرفهایشان اهمیت نمی دادم. اما همه ی این خانم هادلسوز و خوش قلباند و مرا دوست دارند. من هم آنها را دوست دارم و همین باعث شد که گفته ها یا طعنه هایشان این طور روی قلبم سنگینی کند. 0 7 homa 1402/5/29 تصرف عدوانی: داستانی درباره ی عشق لنا آندرسون 3.4 38 صفحۀ 1 0 9 homa 1402/5/6 کتاب فروشی کوچک بروکن ویل کاتارینا بیوالد 3.3 28 صفحۀ 1 " بعضی وقت ها از این حس خوشم میاد؛ از اینکه ما اونقدر کوچیکیم که دو نفر توی دو شهر مختلف می تونن به یه آسمون نگاه کنن" 0 17 homa 1402/5/6 کتاب فروشی کوچک بروکن ویل کاتارینا بیوالد 3.3 28 صفحۀ 1 "او هرگز مثل بعضی ها اعتقاد نداشت که باید حتما یک نفر را ببینی تا با او دوست شوی-بسیاری از روابط ارزشمندش با کسانی بود که حتی وجود خارجی هم نداشتند." 0 7 homa 1402/5/6 کتاب فروشی کوچک بروکن ویل کاتارینا بیوالد 3.3 28 صفحۀ 1 «بوش رو حس میکنی؟ بوی کتاب تازه رو. ماجراجوییهایی که هنوز خونده نشدن. دوستهایی که هنوز باهاشون آشنا نشدی، ساعتها تعقیبوگریز جادویی که در انتظارته.». 0 6