بریدههای کتاب هانیه هانیه 7 روز پیش داستان همیشگی ایوان آلکساندروویچ گنچاروف 4.0 3 صفحۀ 401 به زندگی نگاه کنید، به دنیا، چیست؟ عظمتِ دیروز، امروز هیچ است. آنچه دیروز خواستنی بود امروز ناخواستنیست. دوست دیروز دشمن امروز است. آیا براستی ارزش دارد آدمی دربارهی چیزی نگران شود، عاشق شود، دلبستگی ایجاد کند، نزاع کند، آشتی کند و در یک کلام زندگی کند؟ 0 2 هانیه 1404/4/26 - 22:38 آدلف بنژامن کنستان 3.8 14 صفحۀ 29 از هیچکس تنفری در دل نداشتم، اما کمتر کسی توجهم را جلب میکرد؛ انسانها از بیتفاوتی رنجیدهخاطر میشوند؛ آنرا بدخواهی یا تفرعن میپندارند، سخت باور میکنند که معاشرت با آنها کسالتبار است. 2 44 هانیه 1403/10/10 - 22:17 سفر به دور اتاقم گزاویه دو مستر 3.2 35 صفحۀ 20 بزرگترین هنر انسان نابغه این است که حیوان وجود خویش را خوب تربیت کند، چنانکه او بتواند به تنهایی از عهدهی کار خود برآید. در کنار آن، اگر روح موفق شود خود را از بار این ملازم دردسر ساز رها کند، میتواند تا آسمانهای برین بالا رود. 0 3 هانیه 1403/5/16 - 13:38 ژاک قضا و قدری و اربابش دنی دیدرو 4.2 27 صفحۀ 107 آدم نمیداند در زندگی از چه خوشحال باشد و از چه غمگین. به دنبالِ خیر، شر میآید و به دنبالِ شر، خیر… آرزوها و خوشحالیها و ناراحتیهایمان یکی از دیگری احمقانهتر است. وقتی گریه میکنم اغلب به این نتیجه میرسم که ابلهم! 0 9