بریده‌های کتاب فاطمه رهبری

بریدۀ کتاب

دوست عزیزم ، نمک را که به غذا می زنی ، خوشمزه اش می کند اما کسی نمی تواند به جای غذا نمک بخورد ! پیامبر یا امام گاهی برای شناساندن خود مجبور به استفاده از قدرت تکوینی اش می شود . موسی (علیه السلام) عصایش را انداخت تا سحره دریابند که حقیقت ورای سحر و چشم بندی و شعبده وجود دارد. اژده های او تمام ابزار و وسایل سحره را بلعید و آنها به او ایمان آوردند. موسی (علیه السلام )می توانست با آن قدرت خداداداشار۶ ای کند و سحره و فرعون و هامون و درباریان را بکوبد و در دم نابود کند. فرعون قرار بود بماند و نشانه های دیگری از حقانیت موسی ( علیه السلام ) را ببیند و حجت بر او تمام شود و پس از اصرار در سرکشی و خیره سری با سپاهش در نیل غرق گردد. خدای حکیم کسی را در ایمان آوردند مجبور نمی کند. همه باید فهم خود را رشد دهند تا راه را از بیراه بشناسند. باید به این ضرورت برسند که نباید از فرعون هایی چون هارون و مامون و معتصم پیروی کنند .باید این نیاز را در خود ببینند که زندگی شان بدون امام حقیقی بی معناست. معجزه و کرامت امام چون رعد و برقی است در شب بیجور تا ظلمت نشینان بدانند نور و روشنایی هم هست.

بریدۀ کتاب

نه آقا. بلکه کل امپراتوری و فراتر از مرزها هم رفته و باعث مرگ و میر زیادی شده.» اسکیلگانون گفت: «انتقام خداونده برای گناهان ما.» کشیش سرش را تکان داد و گفت: «ما به انتقام‌الهی باور نداریم. طاعون توسط اشتباهات و حرص آدمیه که پخش میشه.» «منظورت چیه؟» «در شمال ‌شرقی قبیله کولئار هست. آیا درباره اونا شنیدی؟» «از خویشاوندان نادیر و چیاتزه. اونا چادرنشین هستند.» «بله آقا؛ یکی از باورهای اونا اینکه؛ اگه یه موش کوچیک پشمالو رو ببینند که در زمین‌های پست زندگی می‌کنه. شروع به ترک آن مکان می کنند.طبق فرهنگ و رسومشون ، درون موش خرما ارواح خردمندان کولئار وجود داره.به همین دلیل، کولئار این موجود رو شکار نمی‌کنند. موش ‌خرمای مرده بدین معناست که ارواح خردمندان اون مکان رو ترک کرده. پس قبیله باید به‌دنبال چراگاهی جدید باشند. طی جنگ؛ خیلی از کولئارها با دشمنان ملکه هم‌پیمان بودند. پس از زمین‌های خودشان رانده شده یا به قتل رسیدند. افراد دیگری به زمین‌های قبیله کولئار کوچ کرده و ساکن شدند. اونا موش‌های‌ خرما را دیدند و تصمیم ‌گرفتند که آنها را برای خز و پشم‌شان به تله بیاندازند.چیزی که اونا ازش بی خبر بودند ، این بود که موش خرماها بذرهای طاعون را به همراه دارن.