بریدههای کتاب فاطمه رهبری فاطمه رهبری 7 روز پیش کلنا قاسم علیرضا سکاکی 5.0 3 صفحۀ 180 به آنها هشدار داده بودیم که شهید سلیمانی خطرناک تر از سردار سلیمانی است. از هر قطرهی خون پاک سردار شهید ما، هزاران سلیمانی رشد خواهد کرد. کُلُّنا قاسم 0 3 فاطمه رهبری 7 روز پیش کلنا قاسم علیرضا سکاکی 5.0 3 صفحۀ 130 لبخند می زنم و این تنها کاری است که انجام دادنش را به خوبی نفس کشیدن آموخته ام.همان طور که به دریاچه بی تلاطم ماجیوره نگاه می کنم می گویم:" هرکسی توی زندگیش دچار یه اشتباهاتی می شه که انکارناپذیری. منم باید بپذیرم که اشتباه کرده م. دربارهی ترور ژنرال سلیمانی اشتباه کردم که کنار آمریکایی ها وایستادم!ترور فرمانده سپاه قدس نه تنها آسیبی به بدنهی نظامی و پیشبرد اهدافی که روی زمین داشتن نزد ، بلکه اونا رو علیه ما مصمم تر و متحدتر از قبل کرد." 0 0 فاطمه رهبری 1404/4/6 کلنا قاسم علیرضا سکاکی 5.0 3 صفحۀ 38 هرکاری سختی خاص خودش را دارد و به نظر من ، تعقیب و مراقبت یکی از سخت ترین و نفس گیر ترین کارهای اطلاعاتی است، به ویژه اگر پرونده برون مرزی باشد و مجبور شوی سوژه ات را در شهر کوچکی مثل دبی دنبال کنی. اینجا همه زیر نظر هستند. نیروهای امنیتی اماراتچند سال استکه دستیاری به سمت موساد دراز کرده اند و چه چیزی برای اسرائیلی ها می تواند بهتر از این باشد؟امارات حیاط خلوت موساد است و آن ها به واسطهی تسلطی که روی این کشوردارند، بیشتر قرارهایشان را در دبی و ابوظبی می گذارند. 1 1 فاطمه رهبری 1404/3/15 آسمان شیشه ای نیست! مرتضی انصاری زاده 2.9 5 صفحۀ 118 0 2 فاطمه رهبری 1404/3/14 آسمان شیشه ای نیست! مرتضی انصاری زاده 2.9 5 صفحۀ 108 ...و با لحنی که آمیخته با ناراحتی بود گفت:" متاسفانه آقای حامد ، در منطقهی ما بعضی از همان ابتدا طوری خدا و علم را تعریف کردند که هر چه علمشان چیزهای بیشتری را توضیح می داد ، حیطه قدرت خدایشان کوچک تر می شد." 0 2 فاطمه رهبری 1404/3/14 آسمان شیشه ای نیست! مرتضی انصاری زاده 2.9 5 صفحۀ 101 گاهی قبل از نماز از خودش می پرسیدکه چرا نماز می خواند، و با وجود این همه شک و تردید،آن را حداقل برای مدتی کنار نمی گدارد؟و همیشه با مطرح شدن این سوال،نوار جواب های آماده و تکراری را در دهنش می چرخاند."تا پایت یک طرف جوی محکم نشده،پای دیگرت را برندار"."واقعا مشکلت نماز خوندنه؟"."چقدر نماز نخوندن بهت کمک می کنه؟"،"میشه همه ی شک ها رو با این روش برطرف کرد؟مثلاً اگه یکی به تولد و حیاتو مرگ ، تیراندازی داشته باشه، می تونه چند وقتی زندگی نکنه و بعد که تصمیم گرفت ، بیاد سراغ هر کدوم که انتخابشون کرده؟"،"عمل به این فکر ها و راه حل ها یه جورایی ادامه همون شک ها نیست؟" البته می دانست با این نوع پاسخ ها نباید انتظار لذت بردن از نماز را هم داشته باشد. 0 2 فاطمه رهبری 1404/3/14 آسمان شیشه ای نیست! مرتضی انصاری زاده 2.9 5 صفحۀ 82 با خود فکر کرد به این دلیل به کسی کمک کنی که به تو ضربه نزند. یعنی کار اخلاقیت هم برای منفعتت باشد و مردم را آموزش داد که برای خودخواهی جمعی ، اخلاقی تدوین شده را اجرا کنند. 0 2 فاطمه رهبری 1404/2/23 گرگ های سفید دیوید گمل 0.0 صفحۀ 373 0 1 فاطمه رهبری 1404/2/22 هندوانه های یواشکی عاطفه سعیدی 4.2 5 صفحۀ 10 0 2 فاطمه رهبری 1404/2/22 هندوانه های یواشکی عاطفه سعیدی 4.2 5 صفحۀ 9 0 2 فاطمه رهبری 1404/1/25 گرگ های سفید دیوید گمل 0.0 صفحۀ 259 اکنون موی سفید بیشتری در ریش هایش نسبت به زمان حضورش در اسکلن داشت. همان طور که شاعر می گوید:" زمان یک رودخانه بی پایان ظالم است. " 0 1 فاطمه رهبری 1404/1/13 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 63 صفحۀ 165 چند قدمی که رفت بیاد ابن الرضا (علیه السام) افتاد.با خود گفت چه می کنی ابله! بیاد بیاور که خدا از کارهایت با خبر است . نباید این زن بیچاره را چنین رها کنی و بروی به چه حقی او را زدی؟ اگر این زن از امام کمک خواسته بود او چه می کرد؟ دوباره افسار اسبش را کشید و ایستاد. 0 2 فاطمه رهبری 1404/1/8 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 63 صفحۀ 143 دوست عزیزم ، نمک را که به غذا می زنی ، خوشمزه اش می کند اما کسی نمی تواند به جای غذا نمک بخورد ! پیامبر یا امام گاهی برای شناساندن خود مجبور به استفاده از قدرت تکوینی اش می شود . موسی (علیه السلام) عصایش را انداخت تا سحره دریابند که حقیقت ورای سحر و چشم بندی و شعبده وجود دارد. اژده های او تمام ابزار و وسایل سحره را بلعید و آنها به او ایمان آوردند. موسی (علیه السلام )می توانست با آن قدرت خداداداشار۶ ای کند و سحره و فرعون و هامون و درباریان را بکوبد و در دم نابود کند. فرعون قرار بود بماند و نشانه های دیگری از حقانیت موسی ( علیه السلام ) را ببیند و حجت بر او تمام شود و پس از اصرار در سرکشی و خیره سری با سپاهش در نیل غرق گردد. خدای حکیم کسی را در ایمان آوردند مجبور نمی کند. همه باید فهم خود را رشد دهند تا راه را از بیراه بشناسند. باید به این ضرورت برسند که نباید از فرعون هایی چون هارون و مامون و معتصم پیروی کنند .باید این نیاز را در خود ببینند که زندگی شان بدون امام حقیقی بی معناست. معجزه و کرامت امام چون رعد و برقی است در شب بیجور تا ظلمت نشینان بدانند نور و روشنایی هم هست. 0 3 فاطمه رهبری 1404/1/3 آبی ها سعید تشکری 4.2 7 صفحۀ 226 عجله می کنی زکریا! مدام با عجله تصمیم می گیری.ابتدا سفر خود را به اتمام برسان سپس از ایشان [امام رضا علیه السلام]بخواه و بپرس چه کنی! انسانی که مولا و سرپرست دارد ابتدا باید حال خود را به او عرضه کند. زکریا سکوت کرد و به اندیشه فرو رفت. 0 0 فاطمه رهبری 1404/1/3 آبی ها سعید تشکری 4.2 7 صفحۀ 224 مولا (امام رضا علیه السلام)فرمودند: شیعیان ما آن کسانی هستند که تسلیم امر و نهی ما باشند .گفتار ما را سرلوحه زندگی و گفتار خود قرار دهند مخالف دشمنان ما باشند و هر که چنین نباشد از ما نیست. استاد فاضل اشک ریزان گفت : من شفای خود را یافتم. 0 0 فاطمه رهبری 1404/1/3 آبی ها سعید تشکری 4.2 7 صفحۀ 171 _برای من اکنون طبیب است فقط همین.باید او را به بالین شما بیاورمش. _اشتباه نکن دخترم! انسان ها به کار و پیشه خود شناخته نمی شوند .انسان را انسان بودنش معنا می کند.اگر آن گوهر را از او بگیرند وسیله است فقط همین چون داسی و بیلی و کلنگی. 0 0 فاطمه رهبری 1404/1/3 آبی ها سعید تشکری 4.2 7 صفحۀ 170 _در کاروانسرا نیست! _می دانم پدر ولی نمی خواهم بدانم چرا! _باید بدانی .اگر می خواهی به دنبالش بروی می باید بدانی که به دنبال چه کسی می روی! _می ترسم! گاهی ندانستن حقیقت بهتر است. _ندانستن حقیقت برای خفتن خوب است؛ اما تو بیداری و می خواهی بیداری را بیابی.جز این است؟ 0 0 فاطمه رهبری 1404/1/3 آبی ها سعید تشکری 4.2 7 صفحۀ 166 به راستی کدام حاکم است که از جنگ خوشش نیاید؟جنگی که دوست ها را از دشمنان جدا می سازد و مردم را آنقدر فقیر می کند می توانی به راحتی بر آنها سوار شوی! خون است که حکومت را محکم می کند 0 1 فاطمه رهبری 1404/1/2 آبی ها سعید تشکری 4.2 7 صفحۀ 125 گناه زکریا چیست ؟ مگر همه یک جور و یک شکل هستند؟مگر همه باید به یک شکل عاشق ولی خود باشند؟عده ای عقب هستند.آنها که عاشقند جلو می ایستند بعضی در وسط؛ میانه. وای از میانه!وای از اینکه در میانه بمانی! اگر در جلو باشی دست آن را که عقب افتاده را می توانی بگیری و بیاوریش جلو؛ جلو ببری . حرف بزنی با او ، نصیحت و وصیتش کنی اما آنکه وسط است هیچ وقت نه می خواهد عقب بیفتد و نه جلو برود. 0 0 فاطمه رهبری 1404/1/2 آبی ها سعید تشکری 4.2 7 صفحۀ 100 روزهایی در انتظار آدم هست که فکرش را نمی کند. سرنوشت با آدم جدال می کند او را به سمت و سویی دیگر غیر آنچه خواست خودش است می برد .آدم باید با همه چیز بجنگد تا به خواسته هایش برسد. 0 0