معرفی کتاب رو به پایان اثر سید علی حسینی خامنه‌ای

رو به پایان

رو به پایان

4.7

1402/1/1

مطالب کتاب «رو به پایان» از مطالعه‌ی‌ کل گفتار‌ها و نوشتار‌های مرتبط با موضوع از سال 1348 گردآوری و تنظیم شده و نشان‌گر این است، تحقیقات صورت‌گرفته برای تدوین این کتاب، محدود به مواضع معظّم‌لّه پس از رهبری نبوده و مواضع ایشان در زمان ریاست جمهوری و حتّی پیش از آن نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

این کتاب 568 صفحه‌ای، در پنج بخش اصلیِ «صهیونیسم شجره‌ی خبیثه»، «غدّه‌ی سرطانی»، «توطئه‌ی فراموشی»، «جرّاحی غدّه‌ی سرطانی» و «تقابل ایدئولوژیک» و در 23 فصل ارائه شده است. از نظر محتوایی، مطالب کتاب به دو قسمت اساسی و کلی تقسیم می‌شود. قسمت اوّل، دشمن‌شناسی و بصیرت مسلمانان دنیا در قبال شناخت دشمن و شناخت سیاست‌ها، راهبردها و تاکتیک‌های این جبهه در مقابل جریان حق است که بخش‌های اوّل، دوّم و سوّم به این مطالب اختصاص دارد و قسمت دوّم که راه مقابله با این شجره‌ی خبیثه است، در بخش‌های چهارم و پنجم بحث شده است.
گفتنی‌است این کتاب که به کوشش موسسه فرهنگی حدیث لوح و قلم تدوین شده، یک نوبت در سال 1392 با عنوان «توهّم سلطه» توسط انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده بود و اکنون پس از اعمال برخی تغییرات، با عنوان، صفحه‌آرایی و طرح جلد جدید در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به رو به پایان

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به رو به پایان

خط به خط کتاب به آموخته‌های بشدت اندکم افزود. تا توانستم بریده کتاب در به‌خوان ثبت کردم. سابق بر این کتاب  "فلسطین از منظر ایت‌الله خامنه‌ای" از آقای "سعید صلح میرزایی" را مطالعه کرده بودم و اوایل نگران شباهت دو کتاب به همدیگر بودم. اما در مقدمه کتاب این نگرانی بر طرف شد. مولف اشاره کرده بود که کتاب حاضر به مسائل سیاسی فلسطین می‌پردازد و با کتاب فلسطین... متفاوت است.
مطابق دیگر آثار سید علی خامنه‌ای این کتاب هم گردآوری بیانات معظم‌له است. این‌بار حول محور فلسطین و اختصاصاً صهیونیسم. کتاب متشکل از 5 بخش است، در بخش ابتدایی به دشمن شناسی و بصیرت پرداخته شده است و صهیونیسم را بلای بشریت معرفی می‌کنند. در بخش دوم به تاریخچه‌ی و شیوه‌ی غصب فلسطین توسط صهیونیسم می‌پردازند، و از صهیونیسم با عنوان غده‌ی سرطانی یاد می‌کنند. در بخش سوم به خیانت دولت‌های عربی نسبت به فلسطین پرداخته شده است و از مسئله‌ی فلسطین با عنوان مسئله‌ی انسانی و اسلامی یاد می‌کنند. در بخش چهارم به بیان راه حل حذف این غده سرطانی و تحت عنوان جراحی غده‌ی سرطانی می‌پردازند. و در انتها به رژیم پهلوی و حمایت این رژیم خائن از اسرائیل می‌پردازند که نکات عجیبی مطرح شده بود.
و در انتهای کتاب مولف اصطلاحات خاص کتاب را توضیح داده‌ است که ابهام مخاطب و نیاز به جستجو در اینترنت را برطرف می‌کند.