بریده کتابهای سیده سارا حسینی سیده سارا حسینی 2 روز پیش سلول های بهاری: تاریخ شفاهی سلول های بنیادی به روایت: پدر علم سلول های بنیادی ایران؛ دکتر حسین بهاروند بهنام باقری 4.5 27 صفحۀ 81 موفقیت حاصل شادی است، نه شادی حاصل موفقیت. 1 8 سیده سارا حسینی 1403/4/14 پیامبر و دیوانه جبران خلیل جبران 4.0 15 صفحۀ 54 زندگی به راستی تاریکیست، مگر آن که شوقی باشد، و شوق همیشه کورست، مگر آن که دانشی باشد، و دانش همیشه بیهودهست، مگر آن که کاری باشد، و کار همیشه تهیست، مگر آن که مهری باشد. 0 13 سیده سارا حسینی 1403/4/14 پیامبر و دیوانه جبران خلیل جبران 4.0 15 صفحۀ 41 مِهر چیزی نمیدهد مگر خود را، و چیزی نمیگیرد مگر از خود. 0 6 سیده سارا حسینی 1403/4/6 دریای بی کران: تبیین گام به گام سیر و سلوک الی الله برای نوجوانان کوثر احسن مقدم 4.6 5 صفحۀ 131 ما با دعا کردن در ارادهی خدا تغییری ایجاد نمیکنیم، بلکه ظرف وجودمان را به سمت آسمان میگیریم تا از این رحمت همیشگی بهرهمند شویم. 0 6 سیده سارا حسینی 1403/4/6 ریگ روان استیو تولتز 3.9 16 صفحۀ 324 بدترین چیز دنیا به هیچ عنوان رنج کشیدن یا تنهایی نیست. یک ترکیب است: تنهایی رنج کشیدن. 0 27 سیده سارا حسینی 1403/3/11 ریگ روان استیو تولتز 3.9 16 صفحۀ 21 با این وضع که نرخ پیشرفت علم پزشکی تقریبا برابره با نرخ نابود شدن محیط زیست، محتملترین سناریو اینه که درست در لحظهی نامیرا شدن گونهی انسان، دنیا غیر قابل سکونت میشه. 0 15 سیده سارا حسینی 1402/10/13 دریای بی کران: تبیین گام به گام سیر و سلوک الی الله برای نوجوانان کوثر احسن مقدم 4.6 5 صفحۀ 20 معبودم، کیست که شیرینی محبتت را چشید پس به جای تو دیگری را برگزید؟ و کیست آن که با مقام قرب تو انس یافت پس مایل به روی برتافتن از تو شد؟ 0 10 سیده سارا حسینی 1402/6/31 سفر تک نفره رولد دال 4.3 1 صفحۀ 83 انسان وقتی که گذشته را مرور میکند، نفسش از آن همه عمری که به هدر رفت، بند میآید. 0 27 سیده سارا حسینی 1402/6/17 آخرین نبرد سی. اس. لوییس 4.1 9 صفحۀ 197 او تمام دوران تحصیلش را در آرزوی رسیدن به سنی که هماکنون دارد، هدر داد و باقی عمرش را نیز در راه تلاش برای ماندن در همین سن تلف خواهد کرد. تمام فکر و ذکرش این است که شتابان به بیمعناترین اوقات عمرش برسد و بعد تا جایی که میتواند در همان اوقات درجا بزند. 0 6 سیده سارا حسینی 1402/5/1 بال هایت را کجا جا گذاشتی؟ عرفان نظرآهاری 4.2 5 صفحۀ 22 دوست داشتن، کاریست آموختنی؛ و همه کس، رنج آموختن را نمیبرد. ببخش، کسی را که تورا دوست ندارد، زیرا هنوز مؤمن نیست، زیرا که هنوز دوست داشتن را نیاموخته، او ابتدای راه است. مؤمن دوست میدارد. همه را دوست میدارد. زیرا همه از من است. و من زیبایم و زیبایی، چشمهای مؤمن جز زیبا نمیبیند. زشتی در چشمهاست. در این دایره، هرچه که هست، نیکوست. 0 14 سیده سارا حسینی 1402/5/1 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.7 82 صفحۀ 43 هلیا! برای دوست داشتن هر نفسِ زندگی، دوست داشتن هر دمِ مرگ را بیاموز، و برای ساختن هر چیز نو، خراب کردن هر چیز کهنه را، و برای عاشقِ عشق بودن، عاشق مرگ بودن را. 0 26