بریدههای کتاب Zahra Sarmadi Zahra Sarmadi 2 روز پیش کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 491 صفحۀ 300 اگر همیشه به دنبال معنای زندگی بگردی ، هرگز زندگی نمی کنی. 0 4 Zahra Sarmadi 5 روز پیش مجموعه اشعار فروغ فرخزاد فروغ فرخزاد 4.5 17 صفحۀ 243 معشوق من انسان سادهایست انسان ساده ای که من او را در سرزمین شوم عجایب چون آخرین نشانهی یک مذهب شگفت در لابلای بوته پستان هایم پنهان نموده ام 0 4 Zahra Sarmadi 5 روز پیش مجموعه اشعار فروغ فرخزاد فروغ فرخزاد 4.5 17 صفحۀ 214 افسون ، ما خوشبخت و آرمیم افسون ، ما دلتنگ و خاموشیم خوشبخت ، زیرا دوست میداریم دلتنگ ، زیرا عشق نفرینیست 0 5 Zahra Sarmadi 6 روز پیش احمد شاملو: مجموعه اشعار احمد شاملو 4.6 4 صفحۀ 89 تا صبح زیر پنجرهی کوه آهنین بیدار مینشینم و میکاوم آسمان در راه های گمشده، لب های بی سرود ای شعر ناسروده! کجا گیرمت نشان؟ 0 10 Zahra Sarmadi 7 روز پیش مرگ خوش آلبر کامو 3.4 8 صفحۀ 35 یک مرد همیشه با توازنی که بین احتیاجات جسمانی و خواست های روحیش ایجاد می کند ،خود را مورد قضاوت قرار می دهد 0 4 Zahra Sarmadi 7 روز پیش مجموعه اشعار فروغ فرخزاد فروغ فرخزاد 4.5 17 صفحۀ 182 بر تو چون ساحل آغوش گشودم بر دلم بود که دلدار تو باشم وای بر من که ندانستم از اول روزی آید که دل آزاد تو باشم 0 0 Zahra Sarmadi 1404/4/3 احمد شاملو: مجموعه اشعار احمد شاملو 4.6 4 صفحۀ 72 یک باره رفت آن همه سرمستی یک باره مرد آن همه شادابی می سوزم _ای کجایی کز بوسه بر کامِ تشنه ام بزنی آبی؟ 0 39 Zahra Sarmadi 1404/4/3 مجموعه اشعار فروغ فرخزاد فروغ فرخزاد 4.5 17 صفحۀ 150 اگر به سویت این چنین دویده ام به عشق عاشقم نه بر وصال تو به ظلمت شبان بیفروغ من خیال عشق خوشتر از خیال عشق تو 0 5 Zahra Sarmadi 1404/4/3 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 491 صفحۀ 58 .ترس از عشق همان ترس از زندگی است و کسی که از زندگی بترسد مرده ای بیش نیست 0 1 Zahra Sarmadi 1404/4/2 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 356 صفحۀ 55 اگر من با یقین به تباه کردن نعمت هایی که به من داده شده بود از دنیا بروم و هیچ راهی برای اصلاح این حال نباشد ، آن وقت چه؟ 0 7 Zahra Sarmadi 1404/4/2 بیگانه آلبر کامو 4.0 268 صفحۀ 59 راستش هيچوقت حرف زيادی ندارم كه بزنم برای همين ساكت میمانم. 0 4