بریده کتابهای رئوفه کیانی رئوفه کیانی 1403/9/22 امسال قبول می شویم: روایتی از زندگی عفت نجیب ضیاء آزاده فرزامنیا 4.1 4 صفحۀ 248 از همان جوانی برای خودم یک بیمه درست کرده بودم و هر روز غیر از صدقه، پول جداگانهای کنار میگذاشتم برای سلامتی امام زمان(عج). بعد که مبلغ چشمگیری جمع میشد صرف کمک به دیگران میکردم. عجیب این پول و این کار برکت آورده بود در زندگیام. 0 3 رئوفه کیانی 1403/9/17 امسال قبول می شویم: روایتی از زندگی عفت نجیب ضیاء آزاده فرزامنیا 4.1 4 صفحۀ 117 حبیب الله ثابت پاسال، پایه گذار کارخانه پپسی در دوران پهلوی،از بهاییان ایران بود و همین مسئله باعث حساسیت متدینان درباره محصولات این کارخانه شده بود؛ زیرا آن را خدمت به اسرائیل میدانستند. طبق سندی از ساواک به تاریخ ۲۰ آذر ۱۳۴۱ شهربانی قم در گزارشی از زبان امام خمینی بیان میکند که ایشان در جلسهای با علما گفته است: « دستگاه بهاییت و کارخانه پپسی کولا دستگاه جاسوسی یهود فلسطین است.. » نظر مراجع تقلید باعث شد مردم و به خصوص جوانان انقلابی، خوردن نوشابهی پپسی را تحریم کنند. 0 3 رئوفه کیانی 1403/9/16 امسال قبول می شویم: روایتی از زندگی عفت نجیب ضیاء آزاده فرزامنیا 4.1 4 صفحۀ 91 خاکی که گُل وجود آدم را پرورش میدهد، در حقیقت فضای خانه است و من هم در همان عالم بچگی، مدام این حال و هوای مادر را میدیدم. 0 4 رئوفه کیانی 1403/9/16 امسال قبول می شویم: روایتی از زندگی عفت نجیب ضیاء آزاده فرزامنیا 4.1 4 صفحۀ 89 بشر همیشه بین شک و یقین سرگردان است. من هم آنقدر پاک نبودم که خداوند آن طرف دیوار را به من نشان بدهد. برای امثال من شاید لحظهای پیش بیاید که بعضی چیزها را حس کنیم. تا آن موقع فکر میکردم حجاب کاملا از نماز و روزه جدا و مسئلهای دلبخواهی است و شیخها هم از خودشان درآورده اند که باید حجاب داشته باشید... قرآنی باترجمه پیدا کردم و یک راست رفتم سراغ سوره نور. آیات را یکی یکی میخواندم تا برسم به آن آیهای که دربارهی حجاب بود... رسیدم به آن آیه، تنم یخ کرده بود. اشک میریختم و آیات قرآن را میخواندم. 0 4 رئوفه کیانی 1403/8/27 در ستایش مادران خانه دار لورا شلسینگر 4.0 1 صفحۀ 7 هرچه خانوادهای صمیمی تر باشند و اوقات بیشتری را باهم بگذرانند، احتمال اینکه فرزندانشان در دوران جوانی محدودیتهای بیشتری برای خود قائل شوند، افزایش مییابد. 0 1 رئوفه کیانی 1403/6/30 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 47 صفحۀ 131 0 4 رئوفه کیانی 1403/6/15 همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 41 صفحۀ 238 کتابی است به نام «سرگذشت راست» که سرگذشت حضرت زینب(س) است. با زبان خوبی نوشته شده است؛ برای فرزندان شما خیلی خوب است... برای فرزندانتان نافع است؛ همه بخرید. 0 2 رئوفه کیانی 1403/6/15 همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 41 صفحۀ 229 احادیثی که انسان میشنود، باید جهتش را بفهمد، باید بداند در چه جهتی است و رو به چه چیزی دارد. 0 1 رئوفه کیانی 1403/6/11 همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 41 صفحۀ 134 اگر در ذهنتان روشن بود که حسین علیهالسلام چرا قیام کرد، میفهمیدید و روشن میشد که حسن علیهالسلام چرا صلح کرد و بعد از صلح چه کرد. 0 0 رئوفه کیانی 1403/6/11 همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 41 صفحۀ 123 هر فکری و هر خواستی که مورد خشم قدرتها قرار بگیرد، محکوم به رشد کردن است... خاصیت قدرتهای استبدادی و زور همین است که دشمنان خود را تقویت میکنند. 0 1