بریدههای کتاب پارسا نوروزی پارسا نوروزی 18 ساعت پیش داستان و نقد داستان جلد 1 احمد گلشیری 4.1 5 صفحۀ 176 مان پیش از تسلط فاشیسم بر آلمان اعتقاد داشت که هنرمند میباید به مسائل معنوی بپردازد و از سیاست دور بماند. اما هنگامی که فاشیسم بر کشور او مسلط شد دیدگاهش تغییر یافت و فعالانه به سیاست پرداخت و مدافع زندگی آزاد و خلاق گردید. 0 9 پارسا نوروزی 19 ساعت پیش داستان و نقد داستان جلد 1 احمد گلشیری 4.1 5 صفحۀ 163 حالا اگر کسی جوان و شادمان بمیرد و با جنبههای زشت زندگی،با حقارتها، بیهودگیها و سرخوردگیها روبرو نشود... چه بهتر از این؟ 5 8 پارسا نوروزی دیروز داستان و نقد داستان جلد 1 احمد گلشیری 4.1 5 صفحۀ 97 سرشت انسان را با شر آکندهاند. 0 15 پارسا نوروزی 3 روز پیش داستان و نقد داستان جلد 1 احمد گلشیری 4.1 5 صفحۀ 25 و با قصهای پیش تو میآید،قصهای که کودکان را از بازی و پیرمردان را از حلقه زدن پیرامون آتش بخاری باز میدارد. _ فیلیپ سیدنی. 0 7 پارسا نوروزی 5 روز پیش افسانه های تبای سوفوکلس 4.7 16 صفحۀ 31 سخنان او ( ادیپ ) شِکوه اندوهناک انسان فانی است و ضد خدایان و قوانین تقدیری آنان. ... پس ندای ادیپوس... صدای خود ماست. 0 10 پارسا نوروزی 5 روز پیش افسانه های تبای سوفوکلس 4.7 16 صفحۀ 29 اما دشنه تقدیر وقتی فرود میآید که انسان بیشتر از هر زمان دیگر خود را در امان میپندارد. 0 9 پارسا نوروزی 5 روز پیش مراسم قطع دست در اسپوکن مارتین مک دونا 3.6 18 صفحۀ 7 1 11 پارسا نوروزی 5 روز پیش آگراندیسمان: داستان هایی از استادان آرژانتینی اوراسیو کیروگا 2.0 1 صفحۀ 102 در وجود هر مردی، پسربچهای خفته است. 0 7 پارسا نوروزی 5 روز پیش مراسم قطع دست در اسپوکن مارتین مک دونا 3.6 18 صفحۀ 104 5 26 پارسا نوروزی 5 روز پیش افسانه های تبای سوفوکلس 4.7 16 صفحۀ 15 خدایان خود تمام عوامل گناه را میآفرینند. کادموس به فرمان خدایی فرزند خدای دیگر را میکشد و کفاره مرگبار آن را میدهد. ولی تمام نژاد و تخمه او نیز باید کیفر گناه وی را ببینند. انسان کفاره خطای خدایان را میدهد. گناهی که کادموس یا ادیپوس مرتکب میشوند تنها به دست آنان انجام میشود نه به اراده آنان. و چون هرچه بر آنان میرود به حکم نیروی است قویتر و برتر، پس نمیتوانند در زندگی خود گناهکار باشند زیرا گناه آنگاه جوانه میزند که تمییز میان نیک و بد باشد و آدمی به اراده بدی را به خوبی بر گزیند. 0 9 پارسا نوروزی 5 روز پیش افسانه های تبای سوفوکلس 4.7 16 صفحۀ 13 اودیپوس مردی است دوگانه و ناهمساز، با سرشتی دیونیزیوسی ولی دوستدار و خواستار آپولون. اینیک تبلور روشنایی، حقیقت،خرد و اعتدال است و آن دیگری مظهر مستی، بیخودی، غریزه و غلیان. 0 10 پارسا نوروزی 5 روز پیش یک ماجرای خیلی خیلی خیلی سیاه مارتین مک دونا 3.7 10 صفحۀ 19 0 19 پارسا نوروزی 6 روز پیش غرب غم زده مارتین مک دونا 3.9 18 صفحۀ 36 5 10 پارسا نوروزی 7 روز پیش صیادان اکبر رادی 4.0 2 صفحۀ 55 نبی: میگم حالا که اینجوره چطوره با یه اردنگ پرتش کنیم تو کوچه اون وقت تا میخوره بزنیمش؟ آقانور: یعنی میتونیم پرتش کنیم تو کوچه و تا میخوره بزنیمش؟ حاجیگل: آره که میتونیم پرتش کنیم تو کوچه و تا میخوره بزنیمش. جمال:اگه نتونیم پرتش کنیم تو کوچه که تا میخوره بزنیمش؟ شجاع: خوبم میتونیم پرتش کنیم تو کوچه که تا میخوره بزنیمش. نجف: نتیجه: با یه اردنگ پرتش میکنیم تو کوچه و اون وقت تا میخوره میزنیمش. 0 2 پارسا نوروزی 1404/7/3 - 14:31 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 168 صفحۀ 96 خیلیها رو میشناسم که چیزی از خداوند نشنیدهند. گمونم خداوند هم چیز زیادی از من نشنیده. 0 8 پارسا نوروزی 1404/7/1 - 23:26 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 168 صفحۀ 17 ... به شهرت هم نخواهی رسید و آدمی که مشهور نیست وجود ندارد. یعنی وجود دارد اما فقط برای خودش نه دیگران و کسی که فقط برای خودش وجود داشته باشد تنهاست و من از تنهایی میترسم! 0 7 پارسا نوروزی 1404/7/1 - 23:25 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 168 صفحۀ 16 نکند میخواهم بمیرم! من که هنوز خودم را به جایی آویزان نکردهام! باید قبل از مرگ در چیزی چنگ بیندازم. باید قبل از مردن ناخنهام را در خاک فرو ببرم تا وقتی مرا به زور روی زمین میکشند به یادگار شیارهایی بر زمین حفر کرده باشم... 0 7 پارسا نوروزی 1404/7/1 - 23:21 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 168 صفحۀ 14 بهترین فرض اینه که خدایی در کار نباشه چون فقط در این صورته که مجبور نیستیم گناه وجود بیماریهای لاعلاج روی گردن اون بندازیم... منصفانه نیست که انسان در زندگیش با مانعهایی روبرو بشه که نتونه اونها رو از میان برداره... 0 7 پارسا نوروزی 1404/6/31 - 10:56 سیاحت نامه ابراهیم بیگ زین العابدین مراغه ای 4.5 1 صفحۀ 410 1 8 پارسا نوروزی 1404/6/31 - 10:46 سیاحت نامه ابراهیم بیگ زین العابدین مراغه ای 4.5 1 صفحۀ 402 0 3