بریدههای کتاب نجمه صبری نجمه صبری 4 روز پیش چای روضه دم: درس هایی که از چای روضه اباعبدالله (ع) می توان گرفت! سیدعلی اصغر علوی 4.0 1 صفحۀ 114 0 2 نجمه صبری 6 روز پیش ویروس های ارتباط: آسیب شناسی ارتباط و مهارت های مدیریت روابط در خانواده ابراهیم میثاق 5.0 3 صفحۀ 67 آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست 🙂🌸 0 1 نجمه صبری 6 روز پیش تماشایی حسین جلال پور 3.7 9 صفحۀ 9 از خدا ممنونم بابت دلتنگی ها... 0 2 نجمه صبری 7 روز پیش از شرم برادرم محمدکاظم کاظمی 3.8 5 صفحۀ 13 من شاعرم اما نگرانم... به خدا سخت است سرودن از کسی شاعر تر! 0 1 نجمه صبری 7 روز پیش از شرم برادرم محمدکاظم کاظمی 3.8 5 صفحۀ 7 0 1 نجمه صبری 1404/3/30 خشت به خشت پیمان طالبی 4.3 2 صفحۀ 14 یغما بلند ناله مکن در فراق دوست زیرا که اجر ناله ی معشوق در خفاست... 0 0 نجمه صبری 1404/3/30 چرا ادبیات؟ ماریو بارگاس یوسا 3.7 18 صفحۀ 16 ادبیات خوراک جان های ناخرسند و عاصی است،زبان رسای ناسازگاران و پناهگاه کسانی است که به آنچه دارند خرسند نیستند.انسان به ادبیات پناه میآورد تا ناشادمان و ناکامل نباشد... 0 12 نجمه صبری 1404/3/28 تاکسی سواری سروش صحت 3.3 55 صفحۀ 112 وانت نیسان آبی رنگی از کنارمان رد شد که بالای سپرش نوشته بود: خرید ضایعات بهانه است کوچه به کوچه ی شهر را میگردم بلکه تو را پیدا کنم... 💙 0 12 نجمه صبری 1404/3/27 تاکسی سواری سروش صحت 3.3 55 صفحۀ 44 راننده گفت :پیروزی عشقی چیه؟ پسر جوان گفت:این که بهم برسیم. راننده پرسید:شکست عشقی چیه؟ جوان گفت:این که به هم نرسیم راننده گفت:پس ما پیروز شدیم... 💙😁 0 3 نجمه صبری 1404/3/27 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 95 صفحۀ 14 اگر روح خودمان را با عبادت و ذکر پروردگار تغذیه کنیم زندگی مان سرشار از نشاط،شادی و انرژی میشود و با حداقل نعمات و مواهب نیز شیرین خواهد شد. 0 0