بریدههای کتاب A.Fatemeh A.Fatemeh 1404/3/27 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 126 صفحۀ 18 وقتی یه بازی رو شروع کردی،چاره ای جز ادامه دادن نداری.شوخی که نیست،حرف حیثیت خودت در میونه.خیلی بده یه روز تو اینه نگاه کنی و به خودت بگی چطوری بزدل؟ 0 1 A.Fatemeh 1404/3/27 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 126 صفحۀ 13 هیچ وقت درمورد چیز هایی که دوست داری با ادم ها حرف نزن چون بدون شک اون رو ازت می گیرن.اما من فهمیدم که با خدا هم نمیشه در مورد چیزی که دوست داری حرف بزنی.اصلا به دنیا اومدیم تا چیز هایی که دوست داریم رو از دست بدیم. 0 0 A.Fatemeh 1404/3/27 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 126 صفحۀ 10 منظور من از بزرگ شدن بالا رفتن سن نیست،این فهمیدنه که ادم ها رو بزرگ میکنه.کسی که تنها می مونه و فکر میکنه بزرگ میشه.کسی که سفر میکنه از هر جایی چیزی یاد میگیره بزرگ میشه.کسی که با ادم های مختلف حرف میزنه و سعی میکنه اون ها رو درک کنه بزرگ میشه.واسه همین به این اعتقاد دارم که کسانی که زیاد کتاب می خونن،می تونن ادم های بزرگی بشن.چون اون ها تنها می مونن و فکر میکنن،با داستان ها به سفر میرن،از شخصیت های داستان ها و اتفاقاتی که واسشون رخ داده درس های مختلف یاد میگیرن و پس از اون سعی می کنن بقیه رو بهتر درک کنن.به نظر من مرد ها و زنانی که کتاب میخونن،روح بزرگی دارن و دوست داشتن و دل بستن واسه شون ارزشمنده. 0 0 A.Fatemeh 1404/3/27 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 126 صفحۀ 9 موسیقی بی شک یکی از دلنشین ترین و تاثیر گذار ترین هنر هاست.وقتی موسیقی رو با تمام وجود درک میکنی،وارد عرصه جدیدی از کشف زیبایی های هنر می شی و می فهمی هر چیزی توی طبیعت اهنگ و موسیقی خاص خودش رو داره؛حتا داستان ها. 0 3 A.Fatemeh 1404/2/6 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.3 19 صفحۀ 62 0 6 A.Fatemeh 1404/1/4 پادشاه پلید جلد 2 هالی بلک 4.5 48 صفحۀ 17 به دست آوردن قدرت خیلی آسون تر از نگه داشتنشه. 0 4 A.Fatemeh 1404/1/4 پادشاه پلید جلد 2 هالی بلک 4.5 48 صفحۀ 15 قدرت.قدرت ،توانایی رسیدن به خواسته هاتونه . قدرت ،توانایی تصمیم گیریه. 0 3 A.Fatemeh 1404/1/4 پادشاه پلید جلد 2 هالی بلک 4.5 48 صفحۀ 14 خشم از ترس بهتر بود. 0 3 A.Fatemeh 1403/12/27 شاهزاده سنگدل جلد 1 هالی بلک 4.2 87 صفحۀ 36 ★彡 میـپُرسَــב:"اَز چـے خَسـتـہ شُــבے عَزیـزِ בلـم؟" آهـے میـکِشـَم وَ صـاבِقـانــہ میـگویـَم"اَز نـاتـوانی" 彡★ 0 0